Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
http://allegro.pl/suzuki-swift-gti-91-zderzak-przedni-przod-i2607077837.html
więcej wyda na lakiernika
-
To nie je z amelinum, sam pomaluje
-
z przodem to nie problem tylko z tylem
-
Panowie, poszukuję 2 poduszek amortyzatorów przednich wraz z łożyskami, u mnie w motoryzacyjnych są chore ceny, ma ktoś jakiś namiar na sklep wysyłkowy, aby były od ręki wysłane?
-
moze ktos ma przedni zderzak od mk2 i chcial by sie zamienic za mk3 ?:)
-
Panowie, poszukuję
2 poduszek amortyzatorów przednich wraz z łożyskami, u mnie w motoryzacyjnych są
chore ceny, ma ktoś jakiś namiar na sklep wysyłkowy, aby były od ręki wysłane?PW
-
Potrzebuje:
korek wlewu paliwa do Swifta mkIV '97, -
pw
-
Panowie, poszukuję
2 poduszek amortyzatorów przednich wraz z łożyskami, u mnie w motoryzacyjnych są
chore ceny, ma ktoś jakiś namiar na sklep wysyłkowy, aby były od ręki wysłane?Jak kupowałem do swojego, to dałem 300zł za komplet (do mk5). Wcześniejsze wersje mają łożysko na dole a nie pod poduchą i przez to poduchy są tańsze.
-
porównałem ... mk3 (1.6 16V) i mk5 litrówka... takie same poduchy
-
W sumie to łożysko jest mi obojętne bo mam łożysko od zawiechy gwintowanej, ciekawe jak to na poduchę podejdzie, bo to mnie najbardziej interesi.
-
Panowie, coś ciekawego:
minilite -
Panowie, coś
ciekawego:
minilitetakie tylko mniejsze chyba też w starych mini dawali...
-
To nie były te co w wersji 13 calowej wchodziły do GTi?
-
Minilite ogólnie są nie do dostania u nas, a ty mówisz o felgach o nazwie intra, też ciężko je dorwać w rozstawie 4x114, 4x100 znajdziesz na pęczki:)
-
spoko sa ale bardziej do swifta pasowały by jakieś 14 6j albo 13' a nie waska 15-stka.
-
spoko sa ale
bardziej do swifta pasowały by jakieś 14 6j albo 13' a nie waska 15-stka.Do Swifta wizualnie to najbardziej pasują jakieś 15x6.5 albo nawet 16" felgi takie jak ma dżizas
-
Do Swifta wizualnie
to najbardziej pasują jakieś 15x6.5 albo nawet 16" felgi takie jak ma dżizasPodpisuje się pod tym obiema rękami i nogą
-
Jeśli oczywiście profil opony nie przekroczy 40
-
Popieram