Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Potrzebuje namiary na sklep gdzie dostane jakies tanie tarcze na tył do Gti 240mm śr.
wszędzie gdzie pytałem brak dostępności lub za drogo. Z tyłu nie musi być jakaś najwyższa połka. -
Dołączam się do pytania. Swoją drogą szkoda, że mikoda nie robi tarcz do GTi. Jak pisałem z nimi to odpisali, że mają w planach ale nie w najbliższym czasie. GTiki prędzej ruda zje...
-
No widzisz bo wlasnie do nich pisalem maila, wiec moze sobie odpuszcze.
-
Potrzebuje namiary
na sklep gdzie dostane jakies tanie tarcze na tył do Gti 240mm śr.Ja kupiłem w jakimś sklepie internetowym - biorę się za szukanie
Update:
Chwila googlowania i proszę bardzo:BREMBO
http://e-autoparts.pl/tarcza-hamulcowa-p-247137.html
http://www.motoneo.pl/t/z1/BRE08.9082.10
TUTAJ potwierdzenie, że to tarcza do GTi
Ja z kolei kupiłem tarcze DELPHI ponieważ cena jest od razu za 2 sztuki:
-
dzieki, ale pytalem w obu tych sklepach i nie sa dostepne te jak i inne, a pozatym tak jak napisalem chce coś taniego brembo mnie nie interesje.
250zł za 2 najzwyklejsze tarcze to za duzo.
-
dzieki, ale pytalem w obu tych sklepach i nie sa dostepne te jak i inne
W tym trzecim co podałem Delphi też nie ma?? Ja u nich kupiłem z tego co pamiętam i mają status dostępne.
chce coś taniego brembo mnie nie interesje. 250zł za 2 najzwyklejsze tarcze to za duzo.
Taniej nie dostaniesz, jedynie używane.
-
ja tez kupowałem do swojego GTi DELPHI i były normalnie dostępne.
-
Takie cos znalazlem http://e-autoparts.pl/tarcza-hamulcowa-p-195726.html 85zł /szt
Nie mam pojęcia czy ten Kager jest coś wart ? zdaje sobie sprawe ze to nie producent ale moze ktos miał z tym styczność ?
-
Takie cos znalazlem
http://e-autoparts.pl/tarcza-hamulcowa-p-195726.html 85zł /szt
Nie mam pojęcia czy
ten Kager jest coś wart ? zdaje sobie sprawe ze to nie producent ale moze ktos miał
z tym styczność ?Warto spróbować bo to nie jest żadne chiński no name. Ja mam Delphi bo to sprawdzona firma ale Kager chyba tez do takich można zaliczyć.
-
Warto spróbować bo
to nie jest żadne chiński no name. Ja mam Delphi bo to sprawdzona firma ale Kager
chyba tez do takich można zaliczyć.Kager to właśnie może być chińszczyzna - to jest wewnętrzna marka części hurtowni Fota. Ceny Kagera niewiele niższe niż markowych gratów, a z jakością wielka niewiadoma
Ja kupiłem tarcze marki Hart - w hurtowni moto o tej samej nazwie i szału nie robią - jeżdżę spokojnie i nie wpadam w kałuże a tarcze wichrują się i biją przy mocniejszym hamowaniu
-
Nie ma co oszczędzać przy takich rzeczach bo potem wychodzą takie kwiatki, mi chłopaki jak zmieniałem klocki w swifcie też wsadzili jakąś tanioche i w zależności od ilości pozostałego jeszcze klocka albo szurało jakby był koniec klocków albo tarcz albo piszczało, szybko to wymieniłem na coś porządniejszego.
-
Ja kupiłem tarcze
marki Hart - w hurtowni moto o tej samej nazwie i szału nie robią - jeżdżę spokojnie
i nie wpadam w kałuże a tarcze wichrują się i biją przy mocniejszym hamowaniuA ja mam z brembo i też jedna wielka.... w dodatku przez pierwsze 300km jak ostatni rower jeździłem,żeby nie hamować za mocno a przez kolejne 700km tylko czasem mocniejsze hamowanie..efekt mam taki sam Ale za to klocki mam super hehehe
-
A ja mam z brembo i
też jedna wielka.... w dodatku przez pierwsze 300km jak ostatni rower jeździłem,żeby
nie hamować za mocno a przez kolejne 700km tylko czasem mocniejsze hamowanie..efekt
mam taki sam Ale za to klocki mam super heheheKlocki przy tych tarczach mam Fomar-Roulounds, czy jakieś tam - kiedyś były popularne dosyć na Mazowszu (firma znajduje się w Markach k. Warszawy). Kupiłem już nowe klocki firmy Kashiyama, ale do tych starych tarcz zakładał ich nie będę.
A co sądzicie o tarczach firmy ABE?
-
przy okazji tarcz, z rozpedu, opinie o mikodzie samej w sobie?
-
Witam.
Potrzebuje tanio owiewki na szyby do 3d.Nie interesują mnie wypowiedzi sprawdź na allegro. Na allegro za komplet prawie 100zl.
a moim zdaniem za kawalek plastiku to troche duzo.Poszukuje, bo jakiś gnojek mi ulamal i to wlasnie ta od kierowcy. A troche sie do nich przyzwyczailem. A ze na dworzu juz troche zimno , wiec jak sie otworzy maly "lufcik" to troche zimno , nie mowiac o "gwizdaniu wiatru" .
Jesli ktoś ma jakies dojscie do takiej informacji, bylbym wdzieczny
Pozdr.
-
Coś mi świta, że ktoś kiedyś takowych poszukiwał...
Chcąc zamówić sobie dziś szkło prawego lusterka(bezskutecznie ) natknąłem się właśnie na białe kierunki. Na owej stronce są również lewe... -
Coś mi świta, że
ktoś kiedyś takowych poszukiwał...
Chcąc zamówić sobie
dziś szkło prawego lusterka(bezskutecznie ) natknąłem się właśnie na
białe
kierunki. Na owej stronce są również lewe...Te to są, znajdź w PL klosze kierunków przednich do mk3...
-
A to jak widać niedosłyszałem dokładnie o co chodzi...
-
Ja mam taki stożek na sprzedaż, był założony w moim gti ale przywróciłem do seryjnego dolotu.
Osobiście nie ufam stożkowi i musiałbym go odgradzać od komory żeby nie ciągnął ciepłego powietrza z silnika i dawał efekt a nie zamulał, ale jeśli chcesz dla ładnego wyglądu i dźwięku to mam K&N w dobrym stanie, przejechał max 2 tys km, oddam za 50pln. -
Poszukuje kompletnej wiązki elektrycznej do Gti MK2-MK3. Nie mam juz sił patrzyć jak mój świstak stoi i rdzewieje. Najlepsza opcja bedzie wymiana całej wiązki bo to co jest teraz to jakiś kosmos:/ Proponuje uczciwą cene:) [email protected] / +48509592473 ( sms'y bądz dzwonić, nie odbieram jak jestem za granicą ). Pozdrawiam.