Proponuję przywrócenie życia klubowi.
-
niezlot czemu nie hehehe od cszasu do czasu tu zagladam mozna co pomyslec
Pozdro -
Heloł,
jestem tutaj nowy i w związku z tym nie przebrnąłem jeszcze przez wszystkie posty, przez co zakładam, że propozycje przenosin forum już padały. Tak czy inaczej, chciałbym dorzucić swoje trzy grosze:
Jestem w stanie hostować forum swiftklubu. Mam na myśli forum stworzone od zera (niestety podejrzewam, że z importem starych postów byłby problem). Mam swój serwer i spore doświadczenie w tej materii. -
Heloł,
jestem tutaj nowy i
w związku z tym nie przebrnąłem jeszcze przez wszystkie posty, przez co zakładam, że
propozycje przenosin forum już padały. Tak czy inaczej, chciałbym dorzucić swoje
trzy grosze:
Jestem w stanie
hostować forum swiftklubu. Mam na myśli forum stworzone od zera (niestety
podejrzewam, że z importem starych postów byłby problem). Mam swój serwer i spore
doświadczenie w tej materii.od zera
-
Na temat postawienia forum od zera była już dyskusja i doszliśmy do wniosku, że jednak zbyt dużo treści znajduje się tutaj. Poza tym, nowe forum można by było postawić na serwerze strony, miejsca jest wystarczająco.
Odnośnie samej strony, jakoś na dniach powinna być skończona nowa wersja.
-
Nie wiem czy jest możliwość zrobienia dumpa bazy UBB.threads. Jeżeli jest, istnieje pewna szansa na przekonwertowanie tego na inne forum (proponuję punBB/fluxBB).
-
Wydaje mi się, że nikomu nie będzie się chciało tego robić, ani tym bardziej przyzwyczajać do nowego forum. ^^"
-
Nie widziałem bazy UBB więc nie wiem jak trudne by było przeniesienie tego do innego forum, spróbować mogę.
Jesli chodzi o przyzwyczajenie, to jest też druga strona medalu: nowych użytkowników to forum odstrasza. -
Odnośnie samej
strony, jakoś na dniach powinna być skończona nowa wersja.Coś mi się wydaje,że będzie miodna
-
Ważne, żeby nie miała pustych podstron i żeby poprawnie się wyświetlały pl literki ;P
-
Coś mi się
wydaje,że będzie miodnaStrona jest już gotowa właściwie (zostały drobne poprawy kosmetyczne), ale czekam na Erde, który pozwoli mi przenieść całość we właściwe miejsce.
-
Strona jest już
gotowa właściwie (zostały drobne poprawy kosmetyczne), ale czekam na Erde, który
pozwoli mi przenieść całość we właściwe miejsce.Wiem.....
bo ją widziałem
-
Wiem.....
bo ją widziałemI jak się podoba? ^^"
-
I jak się podoba?
^^"No są polskie znaki jak galerię się uzupełni podpicuje "zrób to sam" i kosmetykę to będzie super
-
No są polskie znaki
jak galerię się uzupełni podpicuje "zrób to sam" i to będzie superNajważniejsze to zachęcić użytkowników forum do współtworzenia strony. ;p Chociaż póki Erde nie da znać, to i tak nic więcej robić się nie da.
-
Strona jest już
gotowa właściwie (zostały drobne poprawy kosmetyczne), ale czekam na Erde, który
pozwoli mi przenieść całość we właściwe miejsce.No i co z tą stroną?
-
Leży i czeka.
-
Leży i czeka.
No jak to tak? Tak sie nie godzi.
-
No jak to tak? Tak
sie nie godzi.Widno, czasami tak cza...