Prospekty Mk2 + Mk3 w tym GTi i 4wd
-
Jezeli sa jacys chetni, to moge te prospekty poskanowac i wrzucic
Sa fajne fotki Swiftow, dane techniczne, propagandowo-marketingowe opisy wersji wyposazeniowym (GS = exclusiv :d), opisane jakie bylo wyposazenie seryjne i dodatkowe, jakie byly akcesorie (felgi, radia) itp.
Szukam jeszcze prospektu Mk1 Mk3 dostalem z samochodem, a Mk2 sobie z allegro kupilem
-
Jakby to nie był problem, to mógłbyś zeskanować. Bardzo chętnie bym sobie pooglądał
A może ktoś ma dane ile wyprodukowano GTi' ków, albo ile kosztowały w "tamtych" czasach u naszych zachodnich sąsiadów (bo w PL chyba nie były sprzedawane?) -
-
Ja bylbym chetny na MK3
-
Kurcze zapomnialem o tym temacie Dzisiaj postaram sie poskanowac
-
KLIK - prospekt Mk2
Jutro wrzuce Mk3.
-
KLIK - prospekt Mk2
Jutro wrzuce Mk3.I co? I co? Nie moge sie doszczekac tego MK3...
-
Skaner mi sie popsul Jutro zrobie fotki cyfrowka.
-
-
Dzieki!
Hmm zaciekawila mnie jedna rzecz... Moj Swift byl sprowadzany jako dwuroczniak z Francji. Pochodzi z roku 1996, natomiast wersja to GLS - nie ma takiej w prospekcie. Na rynek Francuski byl produkowany jakis inny zestaw? Czy to jakis szczepan? -
Prospekty sa z rynku niemieckiego, wiec jest bardzo mozliwe, ze na francuski inaczej nazywaly sie wersje wyposazenia/byly inaczej skonfigurowane. Tak samo jak w PL nie bylo dostepnych np. GTi, a czysty GL nie mial absolutnie nic nawet zegarka.