Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
zgadzam się z kolegą powyżej coś bliżej by mogło być, no ale jak trzeba będzie to i tak daleko pojade na pierwszy zlot
-
Czaplinek i ogolnie
Pojezierze Drawskie jest niesamowite Tam jest na prawde pieknie w tych okolicach.
Tylko wrzesniowy termin to nieporozumienie, jak juz to sierpienData jest przykładowa, tak się tam zjechały Astry
-
Zawsze ktoś będzie miał daleko. To tylko propozycja, których pojawi się więcej z mojej strony w najbliższym czasie. A decyzja należy do nas wszystkich
-
wszystko pinknie i super ...
ale daleko ...Nooo to już po drodze na wakacje do Świnoujścia Ale fakt,szmat drogi ludzie z dołu by mieli do przejechania...
Fetor chyba najwięcej Aleee,damy radę
-
Aleee,damy radę
Powtarzam, że to tylko propozycja:)
-
Nooo to już po drodze na
wakacje do Świnoujścia Ale fakt,szmat drogi ludzie z dołu by mieli do przejechania...
Fetor chyba najwięcej
Aleee,damy radęok to mnie holujesz - postanowione
-
ok to mnie holujesz -
postanowionea co silnik Ci zaje...się zgubił?
-
a co silnik Ci zaje...się
zgubił?będzie odpoczywać do toru
-
wszystko pinknie i super ...
ale daleko ...eeeeee. Tylko 140 km
-
będzie odpoczywać do toru
weź nie zrzędź jak stara baba podobno jest w takim świetnym stanie
To chyba mój musi odpoczywać Ostatnio se wyczytałem,że to mogą być tylko uszczelniacze Ale na razie nic nie robię
-
eeeeee. Tylko 140 km
Tylko 545 km
-
To chyba mój musi odpoczywać
A mój ma przymusowy odpoczynek, jak już odsapnie to nadrobi swoje
-
weź nie zrzędź jak stara baba
podobno jest w takim świetnym stanie
To chyba mój musi odpoczywać
Ostatnio se wyczytałem,że to mogą być tylko uszczelniacze Ale na razie nic nie
robięmusi odpoczywać, nie ma innego wyjścia, a najlepiej to na lawecie niech jedzie :]
Żeby było koniec OT wracamy do tematuOdległości są dość znaczne i dość znaczna jest grupa ślunsk
-
musi odpoczywać, nie ma
innego wyjścia, a najlepiej to na lawecie niech jedzie :]
Żeby było koniec OT wracamy
do tematu
Odległości są dość znaczne i
dość znaczna jest grupa ślunskWięc czekamy na dalsze propozycje. Im później zapadnie decyzja tym całość drożej nas wyjdzie
-
a najlepiej to na lawecie niech jedzie :]
odszczekaj to żadna laweta,on na kołach ma jeździć
Odległości są dość znaczne i
dość znaczna jest grupa ślunsknie no,to nie chodzi tylko,że grupa śląsk.. ale tych km jest dość troszku do zbierania...ale jakby był to myślę,żebyśmy pomarudzili, że daleko ale pojechali..jak to przystało na Swiftowca z krwi i kości
-
Osieczna + Gostyn to bdb lokalizacje, ciezko bedzie znalezc cos podobnego
-
Powtórka z rozrywki? Teraz już mapki nie będziesz potrzebował jak dojechać a i pani gospodyni od domków by może nam rzuciła jakimś upustem po ostatnim dobrym wrażeniu jakie zrobiliśmy
-
Tak sobie pomyslalem, ze ja bym chetnie znowu tam pojechal - jest tani i fajny tor, osrodek rowniez swietny, ceny niskie, jeziorko spoko...
-
Tak sobie pomyslalem, ze ja
bym chetnie znowu tam pojechal - jest tani i fajny tor, osrodek rowniez swietny, ceny niskie,
jeziorko spoko...No, ja jeszcze na zlocie nie byłem, ale w tym roku nie odpuszczę, znaczy się w przyszłym roku ;-)
-
I Hellsin wie gdzie szukać auta
No a tak na serio,nie wiem czy znajdziemy gdzieś taki tor w podobnej cenie,no jeszcze Wyrazów chyba ma podobną stawkę Ale fajnie było