Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
Okej, to moze do weekendu
poszukajmy jeszcze jakis miejsc i pozniej walniemy ankiete.Jasne ze tak, im więcej tym lepiej
-
CIiiiisza??
-
podobno w BORNYM SULINOWIE jest jakiś ciekawy ośrodek wypoczynkowy, ale nie wiem co w tym przypadku z miejscem do pohulania, ta miejscowość jest 30 km od Broczyna
-
A tak na marginesie co do zlotu jak już coś wybierzemy proponuję rozeznać się, czy nie ma w pobliżu możliwości zorganizowania jakiegoś paintballa. Póki co miałem przyjemność tylko raz się w to bawić i wg mnie świetna zabawa:)
-
Do Czaplinka --> 621.4km
Kto ma więcej ???
Ja tam jestem elastyczny, choc wolalbym Czaplinek z racji tego ze lubie zwiedzac nowe miejsca w naszym pieknym Kraju
-
JoJo dojedź do Warszawy a dalej gdzieś Cię upchniemy w naszych samochodach
-
706km Chyba nikt nie bedzie mial wiecej Jak cos to Jojo pojedziemy moim caravanem
-
Jak coś z torem to bardzo chętnie, bo browar to ja mogę zwiedzić i bez zlotu :))) z resztą na zlocie browaru jest mnóstwo bez względu na lokalizacje...
-
No i co Pany, zdechł temat ?
-
A to jakieś zloty jeszcze się odbywają ???
-
No bo stary jesteś Nie pamiętasz ostatniego ?
Moim zdaniem z tych poprzednich propozycji można zrobic ankietę .
Im szybciej to się zrobi tym szybciej podejmiemy decyzję.
Nie ma co narzekać ile i jak kto ma daleko bo zlot to zlot , musi być daleko od domu jak się coś przeskrobie -
Zawsze powtarzałem i powtórzę. Im dalej się jedzie na zlot tym lepszy on jest, lepiej się człowiek bawi i lepiej go później wspomina.
No dobra. To coś się dzieje, czy myślimy już o letnim ??? -
nie wiem, jak wy, ale ja powoli ruszam letni
chętni do pomocy na PW plz
-
nie wiem, jak wy, ale ja
powoli ruszam letni
chętni do pomocy na PW plztym razem gdzie
-
nie wiem, jak wy, ale ja
powoli ruszam letnii takie stanowisko i postawe sie chwali
-
spodobało mi się Broczyno
znam tamte rejony, bo teść niedaleko Czaplinka ma domek i od ośmiu lat tam jezdzimy kilka razy w roku sliczne tereny, czyste jeziora, duzo lasow, ogolnie wypasik
wstepnie lotnisko obgadane, mamy zielone swiatlo od stowarzyszenia lotniczego, ktore zarzadza terenem
dyskutujcie ludu o terminach, ja na tydzien wyjezdzam, 24-ego wracam i ustawiam ankiete
myslalem o czyms z zakresu maj-sierpien (moze wrzesien)
-
myslalem o czyms z zakresu
maj-sierpien (moze wrzesien)proponuję o wykreślenie maja i czerwca ze względu na sesję i obrony studentów (w tym ja się mam podobno bronić )
-
Popieram w 100% o ile dotrwam do sesji letniej
-
to zostraje -- > Sierpień.
Wrzesien bedzie sesji ciag dalszy ;-p
-
jeszcze jest lipiec