Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
to zostraje -- > Sierpień.
Wrzesien bedzie sesji ciag dalszy ;-p
-
jeszcze jest lipiec
-
jeszcze jest lipiec
dla niektórych koniec sesji ... ja tak miałem w zeszłym sezonie ...
najbezpieczniejszy jest sierpień -
Jakoś może początke śierpnia 6-7-8.08.2010.
Czy już nie było jakiegoś zlotu z taka datą ???
Albo przełom lipca/sierpnia 30-31.07-01.08.2010.
Fajnie by było jak by ciepło było
Z góry uprasza się organizatorów o zadbanie o słońce -
Jakoś może początke śierpnia
6-7-8.08.2010.
Czy już nie było jakiegoś
zlotu z taka datą ???
Albo przełom lipca/sierpnia
30-31.07-01.08.2010.fajnie, ze cos sie dzieje w temacie, mysle ze propozycja godna rozwazenia
Fajnie by było jak by ciepło
było
Z góry uprasza się
organizatorów o zadbanie o słońcei co jeszcze? wazelinka, rurka w pupke i dmuchac?
P.S. Postaram sie, zeby i atrakcje i stopien organizacji przekroczyly poziom zlotu w Osiecznej dlatego warto przyjechac
-
P.S. Postaram sie, zeby i
atrakcje i stopien organizacji przekroczyly poziom zlotu w Osiecznej dlatego warto
przyjechacwysoko stawiasz poprzeczkę
-
i co jeszcze? wazelinka,
rurka w pupke i dmuchac?spoono no wiesz, Ty ???
nie podejrzewałem cie o takie zabawy. no ale jeśli sobie życzysz ..
Choć po części rozumiem, ta twoja ciężka praca windykatora ....Miejscówka wstępna mówisz że jest, terminy jakieś się rysują, liczba osób pewno ok 25 - 35 będzie. No to teraz zorientuj się jak jest w kosztach i jedziemy z nowym tematem.
A czy przyjedziemy to się zobaczy później -
Miejscówka wstępna mówisz że
jest, terminy jakieś się rysują, liczba osób pewno ok 25 - 35 będzie. No to teraz zorientuj
się jak jest w kosztach i jedziemy z nowym tematem.wstepne rozeznanie w kosztach jest, ale najpierw termin, potem reszta
licze, ze osob bedzie wiecej, bo w Osiecznej w szczytowym momencie byly 42 osoby
EDIT: pytanie tylko jeszcze, czy chcecie zlot od piatku, czy od czwartku juz moze (ewentualnie mozna zalatwic chetnym obyt w osrodku dluzszy np. od poniedzialku itd.)
-
EDIT: pytanie tylko jeszcze,
czy chcecie zlot od piatku, czy od czwartku juz moze (ewentualnie mozna zalatwic chetnym pobyt
w osrodku dluzszy np. od poniedzialku itd.)z doswiadczenia wiem ze to zly pomysl
nalezy zalatwiac zlot od piatku do w kilku przypadkach poniedzialku i w jednymm przypadku do wtorku pod warunkiem ze Piotr nie popije z pozostajacymi do poniedzialku
-
wstepne rozeznanie w kosztach
jest, ale najpierw termin, potem reszta
licze, ze osob bedzie wiecej,
bo w Osiecznej w szczytowym momencie byly 42 osoby
EDIT: pytanie tylko jeszcze,
czy chcecie zlot od piatku, czy od czwartku juz moze (ewentualnie mozna zalatwic chetnym obyt
w osrodku dluzszy np. od poniedzialku itd.)ja bym już nie kombinował, bo będzie zamieszanie. zrobić standardowo, od piątku do niedzieli. a jak ktoś będzie chętny przyjechać wcześniej lub wyjechać później to niech załatwia już indywidualnie. tak chyba będzie prościej
-
ja bym już nie kombinował, bo
będzie zamieszanie. zrobić standardowo, od piątku do niedzieli. a jak ktoś będzie chętny
przyjechać wcześniej lub wyjechać później to niech załatwia już indywidualnie. tak chyba
będzie prościejjestem tego samego zdania
zresztą nie kazdy by mógł zapewne wziąśc wolne w robocie już od czwartku albo i wcześniej. -
To co robimy sonde odnosnie daty zlotu (przelom lipiec/sierpien oraz 6-7-8 sierpnia) ?
-
Może niech ktoś się jeszcze wypowie, może doda jakiś termin. Żeby nie było że sami zadecydowaliśmy, bo tak nam wygodniej
-
Gdzieś koło środy dodam ankietkę,na razie widzę 2 propozycje,jak ktoś ma coś jeszcze do pisać pisać
PeeS. W tym roku znowu kasa poleci do mnie
-
Gdzieś koło środy dodam
ankietkę,na razie widzę 2 propozycje,jak ktoś ma coś jeszcze do pisać pisaćspokojnie, im mniej propozycji, tym lepiej
-
jestem tego samego zdania
-
z doswiadczenia wiem ze to
zly pomysl
nalezy zalatwiac zlot od
piatku do w kilku przypadkach poniedzialku i w jednymm przypadku do wtorku pod
warunkiem ze Piotr nie popije z pozostajacymi do poniedzialkuNo ja potrzebuje jednego dnia do wyparowania
-
Przeglądając YT trafiłem na coś takiego
W ramach klimatu zlotowego
PeeS. Krzysiu już wiesz gdzie są wszystkie czerwone mk3
-
eno lipna ...
nie ma żadnej biby
nie to co u nas -
No taki zlocik to jest coś .
Chciałbym zobaczyć coś takiego .
Mam nadzieję , że w tym roku będzie więcej .