Filmiki ze Swiftami :)
-
Ale klasę wygrał
a skąd ta sarna na os-ie ?
-
a skąd ta sarna na
os-ie ?Z krzaków
"nie widziałeś ku*wa?! Lusterka rozpier**lone" -
Z krzaków
wiem qr** ja się pytam jak to było zabezpieczone, skoro sarny latały
-
smaczna byla tyle
ci moge napisac:D, hehe no pech lusterko muszą kupic.No mnie tam to nie bawi, fakt szkoda lusterka, ale zwierzaka również!
-
wiem qr** ja się
pytam jak to było zabezpieczone, skoro sarny latałyNo a jak miało być zabezpieczone? Myśliwych byś postawił co 100m, ogrodzenie pod prądem i wynajął tresowane pumy? Czy wystarczy szkolenie dla saren żeby nie wbiegały za taśmę?
-
No a jak miało być
zabezpieczone? Myśliwych byś postawił co 100m, ogrodzenie pod prądem i wynajął
tresowane pumy? Czy wystarczy szkolenie dla saren żeby nie wbiegały za
taśmę?Erde - bardziej chodziło mi o to, czy ten teren nie był terenem " bardziej zamkniętym ", bo widać było jakieś tam zabudowania i itp.
Sarny nie nauczysz, a myśliwi niebezpieczni -
Filmik z SS GTi MK1 raczej w roli glowne:D
http://www.youtube.com/watch?v=h7jE_XOsHKY&feature=grec_indexkoncowka rekompensuje all:D
-
Erde - bardziej
chodziło mi o to, czy ten teren nie był terenem " bardziej zamkniętym ", bo widać
było jakieś tam zabudowania i itp.
Sarny nie nauczysz,
a myśliwi niebezpieczniTo jest autodrom Fiata w Tychach, zdecydowanie na uboczu, sporo tam leśnych terenów
-
koncowka
rekompensuje all:DSmieszne wyglada Swift, a obok niego rower ktory jest warty dwa razy tyle
-
Smieszne wyglada
Swift, a obok niego rower ktory jest warty dwa razy tyleale Swifcik youngtimer fajny
a jak właściciel głupi i kładzie na aucie deskę do skakania to jak może kilka razy upadnie jeszcze na głowę to zrozumie, że o taki rarytas trzeba dbać -
Pomysl to faktycznie mial slaby ale obawiam sie ze ten juz nie zmadrzeje
-
-
wysadzić ze Swifta tego kamerzystę wsadzić do 211HP
Fetor vs serii nie znam vs Indii - czy mi się wydaje -
wysadzić ze Swifta
tego kamerzystę wsadzić do 211HP
Fetor vs serii nie
znam vs Indii - czy mi się wydajedobrze ci sie wydaje
-
dobrze ci sie
wydajehahah jak go opier..lili:D haha wszystko ok jakby nie ten komentarz:D
-
hahah jak go
opier..lili:D haha wszystko ok jakby nie ten komentarz:Dojj tam ojj tam chlopak sie staral ale nic mu nie dalo nawet to, ze ruszalismy z 3ki a on z 2ki
-
dobrze ci sie
wydajeto to Twoje już ma 211HP - no proszę
Ciekawe ile Indiemu dało by wysadzenie kamerzysty -
to to Twoje już ma
211HP - no proszępomalu pnie sie w gore
Ciekawe ile Indiemu
dało by wysadzenie kamerzystypewnie nic, kamerzysta cienki w pasie bardziej niz on sam
-
pomalu pnie sie w
goreCałkiem niezły wynik jak na 1.4 diesel
A swift tak w tyle został bo szyba była uchylona i cała aerodynamika znikneła -
Całkiem niezły
wynik jak na 1.4 dieselbo to 1.6 w wersji Sport ile razy jeszcze będę musiał powtarzać
A swift tak w tyle
został bo szyba była uchylona i cała aerodynamika znikneładobrze że klapy nie miał, bo by był przeciąg, to dopiero była by tragedia