Filmiki ze Swiftami :)
-
Chyba najładniejsze kółka jakie można wsadzić do swifta to enkei'e z integry
-
Nie pasuje mi to -
gryzie się z japońcem
Do Golfa II, III
lub Jetty to co innegoDokładnie!
-
Chyba najładniejsze
kółka jakie można wsadzić do swifta to enkei'e z integrySą lekkie to fakt, ale z wyglądu stanowczo wolę OZ Racing Superturismo GT
-
Racja, też wyglądają dobrze.
-
do obejrzenia
http://www.youtube.com/watch?v=FSvd95cMzuk -
Toć to chyba szybcy się wściekli Juropijen werszyn.
-
Toć to chyba szybcy
się wściekli Juropijen werszyn.mi sie bardzo podoba
-
Ogląda ktoś może ten genialny serial Breaking Bad?
Czwarty sezon, dziewiąty odcinek (The Bug):
Wczoraj napotkałem podczas oglądania
-
Ale bym chciał tylny zderzak od geo metro, oj jak bardzo bym chciał.
-
do obejrzenia
http://www.youtube.com/watch?v=FSvd95cMzukNie ma to jak węgierski rap
Zdziwiło mnie, że najpierw gościu zrobił sobie zderzaki a'la pług, a potem wrócił do serii jedynie bad look pozostał
-
Ale bym chciał
tylny zderzak od geo metro, oj jak bardzo bym chciał.A ja bym wolał tą blondynę
-
Blondyna nie jest kobietą deficytową, zderzak już tak
-
Blondyna nie jest
kobietą deficytową, zderzak już takco to za zderzak wogole jest? produkowany do swiftow, czy jak? Bo wczesniej nie widzialem
-
Zderzak US, wąska rejestracja
-
test wykazał że przy czołowym zderzeniu przy prędkości 82 km/h kierowca i pasażer umierają.
zatem gdyby postawić dwa swifty zzeby jechały 41 km/h i zderzyły się czołowo to wszyscy giną.
pytam zatem ... po co poduszka powietrzna w swifcie ? dla psychicznego komfortu ?
-
kurcze tego to juz sie chyba nie wyklepie:D
-
zatem gdyby
postawić dwa swifty zzeby jechały 41 km/h i zderzyły się czołowo to wszyscy giną.To tak nie działa Prędkości przy czołówce nie sumują się
-
tak, wiem o absorpcji energii zderzenia itp. ale mimo wszystko. nawet dać tą prędkość 50 km/h. ale chodziło mi głownie o sens poduszki w swifcie ...
-
tak, wiem o
absorpcji energii zderzenia itp. ale mimo wszystko. nawet dać tą prędkość 50 km/h.
ale chodziło mi głownie o sens poduszki w swifcie ...Wiadomo, że Swift to małe, niebezpieczne pudełeczko. To nie podlega dyskusji
Ale zakładając, że wpadają na siebie 2 Swifty o tej samej masie z prędkością 50km/h to to jest dokładnie to samo jakbyś jednym walnął w ścianę też 50km/h Nie 100 -
pytam zatem ... po
co poduszka powietrzna w swifcie ? dla psychicznego komfortu ?Poduszka nokautuje drivera chwilę przed śmiercią - przynajmniej w trumnie kierowca nie ma pokiereszowanej twarzy