Filmiki ze Swiftami :)
-
Dlatego ja-zwłaszcza jako świeży kierowca wychodzę z założenia,że żadne systemy w samochodach nie zastąpią zdrowego rozsądku i oleju w głowie.Oczywiście piszę to odnośnie stanu tego swifta ze zdjęć,bo nie wiadomo co był przyczyną tego wypadku.
W autach typu swift trzeba tego rozsądku mieć naprawdę za dwóch,bo przecież poziom bezpieczeństwa w tych autach jest niemalże żaden.Piszę to zwłaszcza,że czasem jeżdżę z żoną i córką po Trójmieście i okolicy.Traktuję tą sytuację jako porządną szkołę jazdy-za pewien czas kupię bezpieczniejszego vana,ale nawyki podczas jazdy pozostaną.
Pozdrawiam.
-
Dlatego
ja-zwłaszcza jako świeży kierowca wychodzę z założenia,że żadne systemy w
samochodach nie zastąpią zdrowego rozsądku i oleju w głowie.Oczywiście piszę to
odnośnie stanu tego swifta ze zdjęć,bo nie wiadomo co był przyczyną tego wypadku.
W autach typu swift
trzeba tego rozsądku mieć naprawdę za dwóch,bo przecież poziom bezpieczeństwa w tych
autach jest niemalże żaden.Piszę to zwłaszcza,że czasem jeżdżę z żoną i córką po
Trójmieście i okolicy.Traktuję tą sytuację jako porządną szkołę jazdy-za pewien czas
kupię bezpieczniejszego vana,ale nawyki podczas jazdy pozostaną.
Pozdrawiam.Najgorsze, że jak ktoś z przeciwka coś odwali, to cokolwiek byś nie zrobił to nie ma szans
-
fajna zabawka ile to ma km?:D
-
http://www.autobild.de/artikel/tracktest-suzuki-swift-42847.html
1.3L 16V N/A
Skrzynia 6-biegowa
180 KM @ 9500 rpm (silnik kręci się do 10500 rpm)
154 Nm @ 5400 rpm
Masa: 698 kg
Stosunek masy do mocy (mniej = lepiej): 3,8 kg na KM, dla porównania Porsche 911 GT2: 3,1 kg na KM.
0-100 km/h: 4.6 s.
V-max: 240 km/h -
-
Było rok temu to tu
-
ja dopiero dzis znalazlem
-
Było rok temu to tu
Jak dobre to czemu by nie odświeżyć
-
Nie widziałem tego wcześniej. Bardzo fajne.
Ciekawe czy Michał powiedziałby teraz to samo co powiedział wtedy... szczególnie o swojej pracy przy aucie i podejściu do tego...
...bo ja nie mogę się doczekać budowy nowego swifta. To jest bardzo fajna rzecz odskocznia od tego co robi się na codzień -
W Polsce to by się
nie pościgał...wydaje ci sie
btw wiesz ze odcinki do rajdow sie wybiera
-
W Polsce nie ma z
czego...bładzisz młody człowieku
http://www.youtube.com/watch?v=vv_RGZXk0Nsjezdzilem po podkarpaciu - wiekszosc drog jest w swietnym stanie
wiecej akurat jestem na podhalu
i tez nie ma sie do czego przyczepic
-
ale szatan ta lada
-
No wiesz...jechał na slickach, poza tym napęd na tył...
-
wcale naped na tyl nie jest taki lepszy
-
Tak sądzisz?
Ale nie o tym wątek. -
W Polsce nie ma z
czego...
No chyba, że na
jakiegoś ekspresa lub autostradę go wpuszczą...Pojedź na śląsk, tam masz wszystkie drogi równe jak stół. Kumple jak do Łodzi przyjechali pierwszy raz, ogólnie po centralnej Polsce jak troche jeździliśmy to się śmiali i mówili jakie u nich są równe drogi. Nie wierzyłem i się pukałem w czoło..dopóki nie pojechałem