Filmiki ze Swiftami :)
-
swift po mk5 nie ma nic ze swifta oprócz nazwy. wg mnie kolejne edycje powinny nawiązywać do poprzednich... wg mnie brzydkie COŚ
-
swift po mk5 nie ma
nic ze swifta oprócz nazwy. wg mnie kolejne edycje powinny nawiązywać do
poprzednich... wg mnie brzydkie COŚrozwoj idzie do przodu, a my wraz z nim
dla mnie autko petarda : )) -
rozwoj idzie do
przodu, a my wraz z nim
dla mnie autko
petarda : ))Jak Swifty mk2-mk5 to dziadkowozy, tak mk6-7 to autka typowo kobiece niestety... Wersje sport może trochę bardziej agresory, ale jednak linia nadwozia babska
-
-
-
moj maly onboardzik z poznania
-
Nie film, ale pomysł dobry
-
moj maly onboardzik
z poznaniaWydaje mi się czy w schowku leży przypięty Ecumaster?
-
Wydaje mi się czy w
schowku leży przypięty Ecumaster?przytryczkowany
-
swift mk6 mi sie podoba, ale jak tylko rzucilem okiem na ceny, to troche odstrasza - to jeszcze nie ten osiagalny dla mnie pulap i jeszcze dlugo takim nie bedzie. ostatni model o dziwo na tym filmiku wyglada niezle, mimo ze pomalu robi sie z tego karykatura.
sport jako nowsze auto daje sie lewa noga prowadzic czy odcina paliwo tak jak yaris czy ktorekolwiek z koncernu vag?
@ ticol, jaki masz zawias, jaki hamulec, jako calosc dzielnie znosi upalanie na torze? udaje sie cos ugrac?
-
mk6 mi sie podoba,
O czym Ty mówisz? Jaki znowu mk6?
-
moj maly onboardzik
z poznaniaOOO kask tiger - miałem taki jak jeździłem na swojej pierwszej motorynce mam nadzieję że jesteś świadom jego wytrzymałości
-
to apropo paru postow wyzej, podlinkowanego filmiku. zadna tajemnica.
-
kask tiger to był kiedys szpan maks, tuningowany simson ze zmienionymi zebatkami i jazda
-
zawias, jaki hamulec, jako calosc dzielnie znosi upalanie na torze? udaje sie cos
ugrac?zestaw standard - koni i crx
jak sie troche sprzeta ogarnia to w klasie 2 mozna rzadzic
-
sport jako nowsze
auto daje sie lewa noga prowadzic czy odcina paliwo tak jak yaris czy ktorekolwiek
auto z koncernu vag?Daje i to bardzo dobrze :-D
-
Taka ciekawostka- jak przesiadłem się z trabanta na mk3 to przy hamowaniu lewą wybiłem sobię "jedynkę" o szybę Nie wyobrażam sobie hamowania lewą w aucie z dużym serwem, np yaris, w swifcie to nawet wychodzi
kask tiger to był kiedys szpan maks, tuningowany simson ze zmienionymi zebatkami i jazda
Ja w młodości miałem jawkę z rozwierconym przelotem, raz mi nawet fotoradar zdjęcie machnął -
swift mk6 mi sie
podoba, ale jak tylko rzucilem okiem na ceny, to troche odstrasza - to jeszcze nie
ten osiagalny dla mnie pulap i jeszcze dlugo takim nie bedzie.oj tam 23k pln i masz 5 latka
-
@ ticol, czyli mowisz ze tak ogarniasz? dla mnie troche za nerwowo, 0:23 zakret na sprzegle, 1:20 odpusciles, ale to niech komentuja koledzy rajdowcy z doswiadczeniem - bo zaraz tutaj po glowie dostane.
@ erde, pytam, bo nie wyobrazam sobie latac na rekawie jak gumopala a tylny naped sam z siebie, srednio mnie interesuje.
@ hellsin, i kredyt na dziesiec?
-
zestaw standard -
koni i crx
jak sie troche
sprzeta ogarnia to w klasie 2 mozna rzadzicrozpóra dolna przednia jest