Tuning, wasz i ze świata
-
heh no najlepiej było by
podjechać do takiego sprzedawcy i
poprosić żeby pożyczył na
chwilę w celu sprawdzenia czy pasujedokładnie to było coś takiego :
Akurat koleś jest ze Szczecina, podjedź i sprawdź ( tylko mówię - takie widziałem po 50 zł )
Z ciekawszych rzeczy co wyszukałem :
kupił bym go, był by na drugi montaż
-
dokładnie to było coś takiego
:
kurek
Akurat koleś jest ze
Szczecina, podjedź i sprawdź ( tylko mówię - takie widziałem po 50 zł )Nawet wiem kto to
Mam od niego Zestaw Xenonów -
Nawet wiem kto to
Mam od niego Zestaw Xenonówto sprawdź
-
taki bajer :
Rozpórka wachaczy przód czy jakoś tak -
taki bajer :
Rozpórka
wachaczy przód czy jakoś taknie ma to jak drogie produkty z Malezji jak by się zebrało parę osób, to można bezpośrednio kupić takie graty od producenta po śmiesznych pieniądzach
-
zrobienie tej rozporki to banalna sprawa.
-
zrobienie tej rozporki to
banalna sprawa.ehhh to rób ... w końcu co to za problem policzyć prawidłowo siły, najwyżej auto Ci się złoży
-
co ci sie zlozy ? niby na jakiej podstawie tak twierdzisz ? dodatkowe wzmocnienie ma na to wplynac ? glupoty gadasz takie [xxxxxxxxxxx]
-
Ej!
-
ehhh to rób ... w końcu co to
za problem policzyć prawidłowo siły, najwyżej auto Ci się złożyHmmmm, jakie Ty siły chcesz liczyć? Bez rozpórki się nie składa a z rozpórką się złoży? Rozwiń myśl bo nie rozumiem...
-
Hmmmm, jakie Ty siły chcesz
liczyć? Bez rozpórki się nie składa a z rozpórką się złoży? Rozwiń myśl bo nie rozumiem...chodziło mi o odpowiedni dobór materiału do panujących tam sił ( bo chyba takowe występować tam muszą ? ), bo jak materiał się podda, to po co komu takie coś ? Dodatkowo chyba tą dolną można czasem o coś przyhaczyć, lub coś zebrać z drogi w ekstremalnym przypadku
-
Marku mam nadzieję że zrobisz porządek z kolegami .
Ale ja tez coś muszę napisać .
Hell lubię Cię ale co jakiś czas widzę że masz z kimś spinkę na zlosnikiu , wrzuć na luz to forum ludzi pogodnie nastawionych a o takie bzdety nie warto tracić czasu .
To nie tylko do Hellsina ale też innych . -
co by nie było że za dużo OT
Ostatnio zaciekawiony amorkami Koni żółtymi przeglądałem sobie ceny ... jakież było moje zdumienie jakie różnice mogą być na tym samym produkcie ( komplet na tył akurat ) :
- w PL 950-1000 zł;
- w DE 580-880 zł;
- w USA 270-630 zł;
Jak widać u nas rozbieżność cen jest mała, ale za to cena jest najwyższa ...
-
A czy do ceny doliczyłeś sobie transport?
-
A czy do ceny doliczyłeś
sobie transport?wszystkie ceny są bez transportu
Z DE transport to 24 euro, z USA 60 baksów + cło ( no chyba że masz kogoś to tylko 60 baksów ) więc nie wygląda to tak tragicznie vs nasze 20 zł kurierem -
Wreszcie się pokazały na allegro
APEX -35mm NEW
Dla tych co nie są przekonani do Firmy jamex tu mamy kompromis
Pozdro! -
Witam.
Mam małe zapytanko, Czy jeśli wstawiłbym do swojej Suzi, zwykłe żarówki xenonowe, ale 100 W , czy nie było by problemu ? Czy nie uszkodzilo by mi instalacji elektrycznej naprzykład ? Robił już to ktoś ? Z góry dzieki z a pomoc i porady. Pozdrawiam. -
Czy jeśli wstawiłbym do swojej Suzi, zwykłe żarówki xenonowe, ale 100 W , czy nie
było by problemu ? Czy nie uszkodzilo by mi instalacji elektrycznej naprzykład ?wykończysz powolnie instalację elektryczną świateł, w najgorszym wypadku stopisz izolację, klosze zaczną matowieć, a nawet dojdzie do pożaru po pożegnaniu się z izolacją i zrobieniu zwarcia ...
-
Tak jak Piotrek pisze, możesz tylko zaszkodzić autku, takie żarówki zakłada się w Jelczu a nie w osobówce.
Można zakładać dobre żarówki typu Night Vision itd. było o tym wiele razy na forum...
nie robiąc żadnego kuku, a mając dobry efekt np nocą. -
Można zakładać
dobre żarówki typu Night Vision itd. było o tym wiele razy na forum...
nie robiąc żadnego
kuku, a mając dobry efekt np nocą.spokojnie wystarczą mu zwykłe Philipsy +50% lub Osramy.