Widziany, widziana
-
tak czerwony mk4?:)
znaczy ty ?
-
forumowicz o nicku Ziomecek
-
pozdrowienia dla kierowcy litrówki 5d srebrnej mk4-5 z ktorym zamienilem kilka slow na czerwonym swietle
-
W poprzedni piątek widziany Pacior18 oraz Wons w Legionowie. Dzięki panowie za mini spota
-
Prawdopodobnie widziany plastekk w czarnym GTi mk2 poruszającym się od strony Piaseczna do Centrum Warszawy, mogę się mylić aczkolwiek nie szedł pełną rurą co jest dla niego dziwne. A niedługo wsadzę felunie i będzie fap fap fap
-
Prawdopodobnie
widziany plastekk w czarnym GTi mk2 poruszającym się od strony Piaseczna do Centrum
Warszawy, mogę się mylić aczkolwiek nie szedł pełną rurą co jest dla niego dziwne. A
niedługo wsadzę felunie i będzie fap fap fapMoże kupił znowu jakąś znajdę bez podłogi i bał się zasuwać, żeby nie wypaść na asfalt.
Albo przedni zawias już się rozjeżdżał
-
Likaon jak sie jedzie bez ładowania , świateł i dookumentów to się nie jeździe w pedałem w podłodze
-
Likaon jak sie
jedzie bez ładowania , świateł i dookumentów to się nie jeździe w pedałem w
podłodzeNastępny dawca pozyskany?
-
Nie ma ładowania i dokumentów, ale teorii spiskowych o wahaczach i blacharce nie zabrakło.
-
Nie ma ładowania i
dokumentów, ale teorii spiskowych o wahaczach i blacharce nie zabrakło.Pewnie Plastekk następnego z szopy GTI-ka zdobył. A czemu stał w szopie? Bo rdza go zjadła
-
to auto klienta , ja go po prostu naprawiam a bylem na tyle dobry ze je odpalilem i zabralem do domu podejmujac ryzyko. Niestety nikt mi za to nie placi dodatkowej waluty
-
to auto klienta ,
ja go po prostu naprawiam a bylem na tyle dobry ze je odpalilem i zabralem do domu
podejmujac ryzyko. Niestety nikt mi za to nie placi dodatkowej walutyMyślałem, że zniknął bezpowrotnie kolejny Swift GTI z Mazowsza
-
Niestety, jakbym był policmajstrem to od razu bym cię ustrzelił Za mocno się wyróżniasz.
-
Likaon jak sie
jedzie bez ładowania , świateł i dookumentów to się nie jeździe w pedałem w
podłodzeTelefon mogłeś odebrać mieliśmy z likaonem mały spot pod Lidlem na Puławskiej:)
-
mi sie nic nie pojawiłło
-
Telefon mogłeś
odebrać mieliśmy z likaonem mały spot pod Lidlem na Puławskiej:)W stresie był, nie chciał podpaść za korzystanie z komóry podczas jazdy
-
Telefon mogłeś
odebrać mieliśmy z likaonem mały spot pod Lidlem na Puławskiej:)Panowie to robicie spota 3 km od mojego domu i ja nic o tym nie wiem
-
Panowie to robicie
spota 3 km od mojego domu i ja nic o tym nie wiem
Myślałem o Tobie jadąc na miejsce. Podaj nr a następnym razem się to nie powtórzy -
O, a ja numer miałem, ale nie pomyślałem...
-
pozdrowienia dla kierowcy swifta zielonego mk4-mk5 5d za przyjemną pojeżdżawkę przez kawałek gdańska może akurat zaglądasz czasem na zlosnikia