Widziany, widziana
-
A ile w częściach?
Szczerze to nie widziałem żadnych konkretnych części poza jakimiś gratami, które już raczej nie nadadzą się na nic.
-
-
Moja Musiał przenocować na parkingu bo kierowca zaniemógł
-
Widziamy BPX wczoraj koło 16:00 na Puławskiej na Ursynowie w stronę Piaseczna.
-
We wtorek widziany Kac955 na Pabianickiej przy Dubois ok 7:40
-
Widziamy BPX
wczoraj koło 16:00 na Puławskiej na Ursynowie w stronę Piaseczna.Z uczelni wracałem.
-
Z uczelni wracałem.
Tak myślałem, ja jechałem z naprzeciwka do Warszawy. Trąbiłem nawet ale chyba nie słyszałeś
Teraz jak masz POW to z Grodziska chyba super dojazd na Ursynów? Wskakujesz na A2 potem na S2 i jesteś na Ursynowie.
-
Tak myślałem, ja
jechałem z naprzeciwka do Warszawy. Trąbiłem nawet ale chyba nie słyszałeśNie, zamyślony byłem pewnie.
Teraz jak masz POW
to z Grodziska chyba super dojazd na Ursynów? Wskakujesz na A2 potem na S2 i jesteś
na Ursynowie.Kiedyś tak jeździłem, ale to nadkładanie drogi. Teraz latam sobie S2 i zjeżdżam na Al. Jerozolimskie i lecę przez Pruszków.
-
Nie, zamyślony
byłem pewnie.
Kiedyś tak
jeździłem, ale to nadkładanie drogi. Teraz latam sobie S2 i zjeżdżam na Al.
Jerozolimskie i lecę przez Pruszków.Ja też tak jeżdżę do Pruszkowa do mojej lubej, ale pewnie jakbyś w najgorszym szczycie to i tak bardziej by się opłacało przez A2 bo jak czasem musze przez aleje w szczycie jechac to jest dramat
-
Ja też tak jeżdżę
do Pruszkowa do mojej lubej, ale pewnie jakbyś w najgorszym szczycie to i tak
bardziej by się opłacało przez A2 bo jak czasem musze przez aleje w szczycie jechac
to jest dramatNo nie wiem czy aż tak dużo dałoby się urwać. U mnie z kolei robią się gigantyczne korki na wlotówce od autostrady.
-
W piątek widziany Plastkkowóz na terenie Wołomina, potem zjechał na stację Shella w Kobyłce
-
Na konkursie zręczności kierowców w Sochaczewie widziałem 3 swifty na Łowickich blachach. Może są tu zarejestrowane?
Już niedługo 2 edycja. Może ktoś z naszego forum zawita? Zapraszam W końcu z Wawki macie A2 do Wiskitek a stąd do Sochaczewa 20km
https://www.facebook.com/events/1407965226149727/?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zuxWntN9C9A -
Widziany Dżizas w Grodzisku mazowieckim dziś w godzinach popołudniowych.
-
Cholera, nic się nie ukryje
-
No siema, 3 litry pojemności, uszanowanko
-
No siema, 3 litry
pojemności, uszanowankoI 159KM!
-
Jest moc! na 9 cylkach Chociaż już wiem jak wyglada świstak na białych felach z czarnymi zderzakami
-
A mi się dopiero przypomniało, że tydzień temu przyszło mi przez węgry przegonić- w samym Budapeszcie o 12 w nocy widziałem mnóstwo (w okolicy 20 przestałem liczyć) swiftów z 89-01r i stojące i jadące- przodem, bokiem, tyłem itp. Nie wiem czy mieli jakieś upusty z racji, że były tam składane ale jeździ tam tego od groma.
-
A mi się dopiero
przypomniało, że tydzień temu przyszło mi przez węgry przegonić- w samym Budapeszcie
o 12 w nocy widziałem mnóstwo (w okolicy 20 przestałem liczyć) swiftów z 89-01r i
stojące i jadące- przodem, bokiem, tyłem itp. Nie wiem czy mieli jakieś upusty z
racji, że były tam składane ale jeździ tam tego od groma.rodzima produkcja, tak jak u nas z maluchem i tak jak on, powoli tego jest tam coraz mniej.
Jak byłem młodszy, to jeszcze jak produkowali Mk IV i V będąc na Węgrzech, to dopiero było tam tego -
Skoro teraz na każdej ulicy go widziałem to co kiedyś musiało być:D