Widziany, widziana
-
na pojezdzawce
-
Jednego Swifta złomuję ale na takiego GTi to mam dalej pociąg
-
oo tak, rajdowka!
-
Warszawa, Bemowo, 05 listopada 2010 godz. 16.05 przy sklepie LIDL u zbiegu Górczewskiej i Powstańców Śląskich. Biały swift z klubowymi ramki. Numerów rejestracyjnych nie podam celowo.
Podobno kierujący swiftem jest mniej awanturujący się... Nie ładnie tak krzyczeć na kobietę, ludzie patrzą.
-
oo tak, rajdowka!
ponownie widzani
-
Jeśli
widziałeś/widziałaś kogoś to tutaj masz okazję o tym napisać.Czerwony MK6 widziany dziś w Będzinie Pozdrawiam kolegę
-
jak wiejsko stuningowany ss gti
oczywiscie zarcik;] Naprawde fajnie sie przezentuje a jak z wynikami z toru? I jak swift znosi takie przejazdy? moglbys nagrac jakis filmik;]
-
Dziś widziany szary hatchback mk3 pod praktikerem w Zabrzu ;p
-
Naprawde fajnie sie przezentuje a jak z wynikami z toru? I jak swift znosi takie
przejazdy? moglbys nagrac jakis filmik;]To był tylko trening, swoje czasy poprawiałem systematycznie i o to chodziło Swift radzi sobie dzielnie ale skrzynia seryjna powoli się kończy - muszę pomyśleć o remoncie No i muszę załatwić płytę pod silnik Jak będę miał jakiś filmik to wrzucę
-
no niestety zmiany biegow w kjsach bywaja zazwyczaj drastyczne i nie ma ze boli.
-
Białe gti wawa centrum 1-2 w nocy
-
Po cichutku toczyłem się przez centrum, ale raczej to nie ja bo około 23 jechalem
a potem droga powrotna koło 12-1. -
Widziany czerwony mk3 lub mk2 zderzaki pod kolor nadwozia ciemna szyba (albo i nie) wyglądał mi na auto MKV ale Maciej chyba nie ma ciemnych szyb i w ogóle gdzie by się zapuszczał do Gostynia
Acha no i widziany na trasie Gostyń - Piaski
-
Mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów jeździ hatchback'iem w kolorach wojskowych (kamuflaż leśny) w okolicach Jeleniej Góry?
Czasami mi się zdarza minąć takie cudo jak wracam z pracy i szczerze powiem nawet fajnie toto wygląda -
Mam pytanie. Czy
ktoś z forumowiczów jeździ hatchback'iem w kolorach wojskowych (kamuflaż leśny) w
okolicach Jeleniej Góry?
Czasami mi się
zdarza minąć takie cudo jak wracam z pracy i szczerze powiem nawet fajnie toto
wyglądaChyba był kiedyś właściciel na forum... Ale nie pamiętam nicka
-
Mam pytanie. Czy
ktoś z forumowiczów jeździ hatchback'iem w kolorach wojskowych (kamuflaż leśny) w
okolicach Jeleniej Góry?
Czasami mi się
zdarza minąć takie cudo jak wracam z pracy i szczerze powiem nawet fajnie toto
wyglądaTeż je widziałem kilka razy, ale nie mam pojęcia czy to od nas.
Jeszcze z okolic Lwówka Śląskiego jeździ niebieski metalik hatchback mk3 myślę, że w wersji gs, ale bardzo bardzo ładny często widzę koło tesco.
-
Widziany czerwony
mk3 lub mk2 zderzaki pod kolor nadwozia ciemna szyba (albo i nie) wyglądał mi na
auto MKV ale Maciej chyba nie ma ciemnych szyb i w ogóle gdzie by się zapuszczał do
Gostynia
Acha no i widziany
na trasie Gostyń - PiaskiNo to nie ja - nie mam ciemnych szyb a poza tym od 8 grudnia Swift stoi bez silnika w warsztacie w Wawie
-
Dziś w Gliwicach widziany czerwony Nissan z ramkami klubowymi.
Pozdr.
-
Dziś w Gliwicach
widziany czerwony Nissan z ramkami klubowymi.
Pozdr.Pewnie to kolega Mokry
-
Pewnie to kolega
Mokryjak czerwony to nie