APEL DO WSZYSTKICH SWIFTOMANIAKÓW I NIE TYLKO !!!!!!!
-
Witam na forum. Jak niektórzy wiedzą jestem w klubie swifta i w mitsumaniakach. Wczoraj po 8 dnowym pobycie w szpitalu zajrzałem na forum mitsumaniaków i była informacja o chorobie kolegi z klubu subaru WRCFAN-a[ostra białaczka szpikowa]link 1: http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/viewtopic.php?t=3321 Link 2: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=106190 Proszę przeczytajcie to . Znam osobiście Jackiego i jest to jak najbardziej poważna sprawa.Jeśli ktoś z was zna i udziela sie na innych forach,to dajcie tam znać.Nigdy nie wiadomo co moze sie komu przydarzyc. A sila internetu jest wielka.
ps. Ile mogłem wpłaciłem. -
Wrzuce ten temat na kilku forach gdzie się zalogowałem.Mam nadzieje ze pomoze.A przy najbliższej okazji przeleje troszke grosza...
-
Wrzuce ten temat na kilku forach gdzie się zalogowałem.Mam nadzieje ze pomoze.A przy najbliższej
okazji przeleje troszke grosza...Dzięki tak trzymać.
-
PONAWIAM APEL GDYŻ NIE WIDZĘ ODZEWU. [color:"red"]Potrzebna krew ARH+ [/color]Cytuję za Azraelem kolegą WRCFana " Na dziś Michał ma zapewnione bezpieczeństwo finansowe swojej terapii i najlepsze na świecie leczenie jakie w ogóle jest dostepne. Ważne zeby eagował na leczenie dobrze no i żeby rozwiązał się problem z tą krwią, szczesliwie to najpopularniejsza grupa w Polsce (ok 40% populacji). [color:"red"] [/color]
On się nazywa Michał Luboń i leży na oddziale Hematologii Szpitala Klinicznego Kolegium Medicum UJ Kraków- Kopernika 17. Chyba takie dane wystarczą do wskazania osoby? Głównie chodzi nam o osoby z Krakowa bo tam ostatnio brakuje tej krwi - nie wiem jak jest z dostarczaniem z innych czesci Polski ". [color:"red"] [/color]
Cytat WRCFana "WRC fan na forum.subaru.pl napisał/a:
Kochani !Nie patrzcie na to czy macie taką samą grupę krwi co ja. Generalnie teraz są braki w centrach krwiodawstwa, więc jak tylko ktoś się czuje na siłach, niech idzie oddać. Jak nie mnie, to może komuś innemu pomożecie. [color:"red"] [/color]
Z góry dzięki !"
Podaję link kto może oddać krew; http://www.rckik-katowice.com.pl/
Proszę ludziska zainteresujcie sie tą sprawą. Jeszcze jedna informacja; Żeby oddać krew na konkretną osobę należy zgłosić taką potrzebę podczas rejestracji w Punkcie Krwiodawstwa, podając dane personalne tej osoby, adres i szpital w którym ona przebywa. Po oddaniu krwi dostaje się dwa dokumenty:
1 - poświadczenie dla chorego, że na jego konto została oddana jednostka krwi.
2 - zwolnienie z pracy na jeden dzień - wpełni płatne.poświadczenie należy dostarczyk choremu, który przekazuje je lekarzowi prowadzącemu."
Pozdrawiam Jerzyk .
PS. Sam dałbym przykład w oddaniu krwi ale niestety nie mogę (6 miesiecy po zabiegu chirurgiczym). [color:"red"] [/color] -
Hej
Ja mam grupę ARH+ tylko że jestem z Warszawy. Czy mogę tu w Warszawie oddać krew a oni jakoś przetransportują do Katowic?? -
Hej
Ja mam grupę ARH+ tylko że jestem z Warszawy. Czy mogę tu w Warszawie oddać krew a oni jakoś
przetransportują do Katowic??Witaj serdecznie . W moim pierwszym poście są dwa linki , zajrzyj tam, no i w tym na który odpowiedziałeś trochę chaotycznie ale jest na ten temat. Sprawdż najpierw czy możesz oddać krew ( link podany wyżej)Powodzenia. Dzięki za odzew.