FOTKI NASZYCH AUT
-
moja padlinka + kalkulator
-
moja padlinka +
kalkulatorale wyzior
-
wydech po poprzednim właścicielu. na zimę nie obniżę, bo nie chcę szurać po śniegu.
ogólnie z przodu będą przycięte sprężyny a z tyłu springi z passata diesla z lat 90. ale to po zimie
wadą sedanów = mocno dobite sprężyny z tyłu
-
wydech po
poprzednim właścicielu. na zimę nie obniżę, bo nie chcę szurać po śniegu.
ogólnie z przodu
będą przycięte sprężyny a z tyłu springi z passata diesla z lat 90. ale to po zimiewadą sedanów =
mocno dobite sprężyny z tyłupasują springi od 5D albo 3D ? Jak tak to coś tam mam ... chyba że robisz hardcore nożyco-rękiego
-
wszystkie pasują ale sedan potrzebuje na tył twardych sprężyn. na allegro 20zł/szt z passata są, z czego trzeba trochę przyciąć. a przód przycinać będę sedanowe
-
wszystkie pasują
ale sedan potrzebuje na tył twardych sprężyn. na allegro 20zł/szt z passata są, z
czego trzeba trochę przyciąć. a przód przycinać będę sedanowew sumie racja bagażnik prawie o 220l większy więc na logikę tak powinno być
No nic próbowałem pomóc
P.s: na allegro chyba są do sedana Lesjofors za 100 zł czy jakoś tak. -
juz sie na teamswifcie na temat tych passatowych naczytałem chcę mieć beton zamiast sprężyn zobaczymy jak to będzie.
-
wydech po
poprzednim właścicielu. na zimę nie obniżę, bo nie chcę szurać po śniegu.
ogólnie z przodu
będą przycięte sprężyny a z tyłu springi z passata diesla z lat 90. ale to po zimiewadą sedanów =
mocno dobite sprężyny z tyłuSkąd ja to znam Z przodu mam właśnie przycięte seryjne sprężyny, a co do tylnych to na razie mam w seryjnych gumy usztywniające - może przed zimą coś się zmieni, jeśli Rav o mnie nie zapomniał
P.S. Jakie plany co do blacharki? Bo trochę problemów jest widocznych na zdjęciach? Na białym wszystko widać, na moim wiśniowym tak się w oczy nie rzuca
Będziesz trzymał obydwa auta? Jak ci się sedanem jeździ?
-
w sumie racja
bagażnik prawie o 220l większy więc na logikę tak powinno być
No nic próbowałem
pomóc
P.s: na allegro
chyba są do sedana Lesjofors za 100 zł czy jakoś tak.Na forum było, że kilku userów sedanów kupowało nowe sprężyny i dobrze było przez 2-3 miesiące, potem auto przysiadało. Zresztą sporo sprzedawców nawet nie wie co ma na handel, sprawdzałem w katalogu Kayaba i u nich nie ma specjalnych sprężyn na tył do sedana
-
jak przetrwa zimę to i o blacharce się pomyśli. spawarka już jest mocowanie wahacza zaspawane.
Auto gorzej wyglądać już nie może zatem po zimie, gdy będzie cieplej zajmę się blacharką i zobaczę czy mam kwalifikacje na lakiernika na czymś trzeba się nauczyć i zrobię to na moim sedanie. Oba swifty w rodzinie zostają. Ja będę narazie poruszał się Szafirem, a Manuel ląduje u rodzicielki. Szafir kiedyś umrze, wtedy manuel w moje łapki wraca
-
Fajnie wygląda z tymi felgami. Tylko rudzielec daje mu się we znaki.
-
czego oczekiwać po aucie za 1,5k PLN. heh. jak przetrwa zimę to sie blacharą zajmę, a tak narazie niech go trawi
-
Nie mojego auta, ale znalazłem Swifta swoich marzeń...
-
Nie mojego auta,
ale znalazłem Swifta swoich marzeń...szkoda że to VT ...
-
Mam to na tapecie od dawna już nawet myślałem czy by felg na złoto nie przemalować
-
Mam to na tapecie
od dawna już nawet myślałem czy by felg na złoto nie przemalowaćHeh. Też dziś ustawiłem!
-
szkoda że to VT ...
A co za problem takowego zrobić...
-
A siano to masz aby takiego zrobić ?
Sam zderzak przedni będziesz z 2 tygodnie lepił -
Mam to na tapecie
od dawnaJa już rok temu miałem
-
A co za problem
takowego zrobić...tylko kwestia $$