FOTKI NASZYCH AUT
-
bosh
Cytat:
tat:
STI's signature
color has traditionally been "Cherry Blossom Red" (or "Rubine Red" as it's known in
Australia.) It is seen as a masculine colour in Japanese culture.powtarzasz się
-
No dobra, teraz
paczajcie na mojego modaHe he, te same termometry mamy.
-
No dobra, teraz
paczajcie na mojego modaAdam - a gdzie dostać taką zaślepkę górną nad radiem i jak ona jest mocowana
-
He he, te same
termometry mamy.No dobra przyznam się ta kierownica to fake - znalazłem ją na złomowisku (prawdopodobnie jest od Malucha) i jak zdjąłem na chwilę swiftową fajerkę to założyłem tą i zrobiłem dla Was foto
Sądziłem, że krytyka będzie niesamowita, a tu cisza
No fakt - termometry takie same
-
Adam - a gdzie
dostać taką zaślepkę górną nad radiem i jak ona jest mocowanaZ Lanosidła jest ta zaślepka a samo radio jest z nią zamienione miejscami
-
Z Lanosidła jest ta
zaślepka a samo radio jest z nią zamienione miejscamito się na czymś trzyma czy podpiera się o radio
-
to się na czymś
trzyma czy podpiera się o radioPo bokach trzyma się na wkręty
-
Po bokach trzyma
się na wkrętyto lipa
-
Najnowszy nabytek, światła do jazdy w dzień
-
Najnowszy nabytek,
światła do jazdy w dzieńNo ładnie Ci to wyszło!!!
-
faktycznie, schludnie. w 3/4 przypadkach to razi, kuluje estetyka montazu.
-
faktycznie,
schludnie. w 3/4 przypadkach to razi, kuluje estetyka montazu.Dla mnie wygląda jak fabryczne halogeny(nie patrząc na kolor światła).
-
Dla mnie wygląda
jak fabryczne halogeny(nie patrząc na kolor światła).I ten cały myk jest w tym wszystkim najlepszy. Wygląda jak z fabryki a nie tak, żadne dodatkowe cudaki na zderzaku
-
I ten cały myk jest
w tym wszystkim najlepszy. Wygląda jak z fabryki a nie tak, żadne dodatkowe cudaki
na zderzakuWłaśnie o to dokładnie mi chodziło. Z zewnątrz wygląda tak jak by to tam było zawsze, za to po drugiej stronie musiałem nieźle kombinować i rzeźbić aby je tam zamocować, bo lampki mają uchwyty do mocowania chyba po to aby je powiesić na choince, ale przy wykorzystaniu różnych elementów które nie mają nic wspólnego z motoryzacją udało mi uzyskać taki efekt
-
tez ostatnio nad tymi myslalem. tylko nie chciało mi sie iść zmierzyć otworu w zderzaku
-
Kolego Alku, ładny masz ten pojazd i ładnie wyglądają te światła do jazdy dziennej, ale następnym razem nie blokuj pasa do skrętu autobusikowi na ulicy Bartyckiej, pozdrów pasażerkę i szerokiej drogi życzy przechodzień
-
uuu, wasted
-
Kolego Alku, ładny
masz ten pojazd i ładnie wyglądają te światła do jazdy dziennej, ale następnym razem
nie blokuj pasa do skrętu autobusikowi na ulicy Bartyckiej, pozdrów pasażerkę i
szerokiej drogi życzy przechodzieńNo Bartek nie ładnie!
-
Kolego Alku, ładny
masz ten pojazd i ładnie wyglądają te światła do jazdy dziennej, ale następnym razem
nie blokuj pasa do skrętu autobusikowi na ulicy Bartyckiej, pozdrów pasażerkę i
szerokiej drogi życzy przechodzieńHehe no to wpadłem, pewnie byłem zbyt zajęty słaniem ch.... na naszego szefa razem z pasażerką, która widziałeś Tak przy okazji mieszkasz gdzies w tych okolicach czy tylko przechodziłeś?
-
Czekałem na autobus, nie zamieszkuję tych okolic, a pasażerkę weź na spota, nie będzie parówka party przynajmniej