FOTKI NASZYCH AUT
-
Zderzaki w kolor i będzię pięknie (najlepiej z GS/GTI)
-
-
A tu mój dupowóz na nowych felach
-
Korzystając z
pogody też swojego umyłemJakieś większe koło i zderzaków nie trzeba lakierować - koło wiele zmienia w wyglądzie
Na przedniej osi Dębica Navigator 2? Jeździłeś na nich w zimę? Jak się sprawowały?Ale jakimś lipnym
aparatem robiłem foto bo auto jest bardziej czerwoneWiększość aparatów cyfrowych ma kłopoty z czerwonym
-
A tu mój dupowóz na
nowych felach
Very nice
-
A to mój po myciu;)
robione telefonem więc szału niema. Felgi po skromnej renowacji czyli porządnie
przetarty/zdarty lakier, położone 2 warstwy farby+klar opony wymyte. Chyba czas
na łożyska z przodu bo dziwnie rzęzi przy rozpedzaniu...Ładny ten kolorek, jeszcze lotencja na tył by się przydała
Poczekaj trochę z łożyskami to zobaczysz jakie będą wrażenia akustyczne - przerabiałem w tamtym roku na wiosnę, jak padło łożysko w przednim lewym kole... Zaczęło się z tym hałasem nagle - nie szumiało ostrzegawczo, tylko od razu było głośno Ale ogarnąłem nowe łożysko za 60 pln z przesyłką i wymiana za free w garażu z ojcem
-
na fotkach szału nie ma mam nadzieję że na żywo dużo lepiej
-
na fotkach szału
nie ma mam nadzieję że na żywo dużo lepiejA co ty byś chciał? Pokaż foty Swojego SSS
-
A co ty byś chciał?
Pokaż foty Swojego SSSHellsin pewnie chce ze spinerami
-
Hellsin pewnie chce
ze spineramiBez chromu nie ma jazdy
-
w sobote udało mi się poznać znanego nam człowieka na forum - zaklinaczwrc i jego cultusa GTi który jest dopasowany pod każdym względem jeśli chodzi o odwzorowanie japońskiej wersji swifta. Na prawdę cieszy oczy i wrażenia z jazdy są bardzo przyzwoite
-
w sobote udało mi
się poznać znanego nam człowieka na forum - zaklinaczwrc i jego cultusa GTi który
jest dopasowany pod każdym względem jeśli chodzi o odwzorowanie japońskiej wersji
swifta. Na prawdę cieszy oczy i wrażenia z jazdy są bardzo przyzwoite
Ładne sztuki
-
A co ty byś chciał?
Pokaż foty Swojego SSSseria panie i tak zostanie
Masz czerwonego brudasa
-
A tu mój dupowóz na
nowych felach
Coś zalatuje wzorem z dzitiaja?
-
Coś zalatuje wzorem
z dzitiaja?Ojjj tam zaraz "zalatuje"
Lepiej brzmi "nawiązuje stylistycznie do starszej siostry biorąc to co najlepsze z klasycznego rajdowego wyglądu" -
Ojjj tam zaraz
"zalatuje"
Lepiej brzmi
"nawiązuje stylistycznie do starszej siostry biorąc to co najlepsze z klasycznego
rajdowego wyglądu"Audiencja u prof. Miodka?
-
seria panie i tak
zostanie
Masz czerwonego
brudasacoś ten płot taki bardziej polski raczej
-
coś ten płot taki
bardziej polski raczejno co Ty powiesz
-
Większość aparatów cyfrowych ma kłopoty z czerwonym
Mój telefon teżCo to za felgi z czarnym Swifcie?
Jakieś info?Te białe Swifty też niezłe, zwłaszcza ten z hakiem
-
O taki szpojler usunąłem ze swojego swifta Czyżby właściciel swifta na zdjęciu go kupił?