FOTKI NASZYCH AUT
-
taka sobie fotka ...
-
oo zalozyles
-
no zacnie
A za 1,5 miesiąca znowu zimówki
P.S. Takie kółka miał Hondafan?
-
jakie opony są?
-
to są felgi z JDMowej wersji? aj ładne , nie widziałem takich nigdzie na zlosnikiu jeszcze
może chcesz odsprzedać?:P
-
to są felgi z
JDMowej wersji? aj ładne , nie widziałem takich nigdzie na zlosnikiu jeszcze
może chcesz
odsprzedać?:Pto sa moje kolka ktore Helsik odkupil odemnie
-
To sa felgi z ITR'a i wyglądają zacnie i maja dobre parametry, sam takie chciałem.
-
oo zalozyles
mówiłem, że będzie to lepiej się prezentować niż na białym
no zacnie
dzięki
A za 1,5 miesiąca
znowu zimówkitrudno, mi to nie przeszkadza
P.S. Takie kółka
miał Hondafan?miał, możliwe, że jeszcze ma te są od Fetora
to są felgi z
JDMowej wersji? aj ładne , nie widziałem takich nigdzie na zlosnikiu jeszcze
może chcesz
odsprzedać?:Ptak, z JDM Integry 96 rok, jedyne z rozstawem 4x114,3 odsprzedawać nie mam zamiaru, były 2 komplety na zlosnikiu, jeden odkupiłem ja.
jakie opony są?
195/45R15
-
Panieeeee... cud miód Tylko ich nie maluj na inny kolor
BTW. Może w niedziele będę w Twoich stronach
-
Panieeeee... cud
miód Tylko ich nie maluj na inny kolorkupię drugie jak się odkuję i pomaluję na inny kolor
BTW. Może w
niedziele będę w Twoich stronachto zapraszam na grilla ja będę robić przy aucie, więc nie ma problema
-
przepieknie się komponują !
-
kilka fotek manuela nie chce mi się zakładać nowego tematu o tym co robię, bo po co
-
co to specjalnie wyciągnąłeś silnik aby pomalować komore silnika? czy jakiś SWAP sie szykuje pozdro
-
heh, juz na cegłach w komorze stoi 1.6 16V (za ciemno było żeby przykręcić do łap).
niestety samemu to nie tak łatwo wsadzić silnik na podwórku od spodu auta na szczęście jakoś go pod to auto wciągnąłem
-
chciałbym zaprezentować moja suzane:)
mk3 silnik 1.0:)
mam ja od pół roku:)
niedługo dam fotki po zmianie:) -
Tak jeszcze na starych blachach z Gdyni.
Kupiłem ją od starszej pani. Normalnie golas nawet radia nie było ani głośników. Ale sie doczekała nagłośnienia u mnie
Teraz rejestracja GWE niestety. Wolałbym rejestracje GRU od (Rumia), ale walczymy dalej, żeby nasze miasto było powiatem grodzkim (miasto powiatowe i bez innych miast wsi itp.) ew. w gdyńskim.
-
-
mysle ze max 4 stowki
chyba ze przod tez chcesz przyciemnic, to juz drozej Ci wyjdzie. -
przyciemniał szyby w hatchbacku? Ile ok. wyszło?
ja płaciłem za 3 szyby w HB 230 zł
-
No i w sobotę pożegnałem się z moją Justy tak się złożyło że potrzebuję kasy i musiałem sprzedać Justy z 96r poszło za 6000zł fotki niżej:
Felgi widoczne na zdjęcie na sprzedaż...mam też silnik od Swifta Gti:)