FOTKI NASZYCH AUT
-
Nie lubię
-
Nie lubię
No wiesz! Ale różiowy może być całkiem cool. Wszak i Subaru w jednym z modeli i Hunda też gdzieś tam dały znaczki właśnie w róziowym kolorze.
-
Może jakieś foto z bliska?
-
-
Różowy to pasuje ale do niebieskiego/granatowego Ale u mnie nie zagości. Chyba, że wlepa "PUSSY WAGON"
-
No wiesz! Ale
różiowy może być całkiem cool. Wszak i Subaru w jednym z modeli i Hunda też gdzieś
tam dały znaczki właśnie w róziowym kolorze.to nie jest różowy
nie pamietam dokladnie jaki ale to czerwony ( taki speszaledyszyn samurajski ) -
to nie jest
różowy
nie pamietam
dokladnie jaki ale to czerwony ( taki speszaledyszyn samurajski )Może w Huńdzie ale w Siubaru jest pink
-
Marek ja Cie prosze
Cytat:
STI's signature color has traditionally been "Cherry Blossom Red" (or "Rubine Red" as it's known in Australia.) It is seen as a masculine colour in Japanese culture.
-
Jeszcze jedno :
no grill
Cały czas rozmyślam
jak przerobić grill, także brakuje go na chwilę obecnąteraz wyglada lepiej bez, niż z ; ))
-
jeszcze lepa Ken
Block team i goAlbo naklejka Monster
-
wow mega coś
egzotycznego "Lubię to"
za niedługo odemnie
się coś pojawi new foty też jest kolorowo
Pozdroznowu bawiłeś się stickerami jak w gitajcu?
-
No wiesz! Ale
różiowy może być całkiem cool. Wszak i Subaru w jednym z modeli i Hunda też gdzieś
tam dały znaczki właśnie w róziowym kolorze.Dzisiaj mijałem czarnego Civica "jajko" mega obniżonego i na róziowej feldze z polerowanym rantem
-
Może w Huńdzie ale
w Siubaru jest pinkNo właśnie w STi jest chyba róziowy
-
Jeszcze jedno :
no grill
Cały czas rozmyślam
jak przerobić grill, także brakuje go na chwilę obecnąJakby sam rancik w masce ogarnąć, żeby nie było widać otworów montażowych grilla to może być bez...
Bez grilla wygląda jak trzydrzwiowy Civic prawie
-
No dobra, teraz paczajcie na mojego moda
-
kiera musi mieć fajny przebieg a naba przerabiana jakaś do tej kierownicy bo taka dziwna.
a co do mnie to masz racje i do tego parę rzeczy których myślę nie ma nikt w klubie
jeśli chodzi o 5D -
A i dodam że ludzie się mylą, poważnie myślą że to ćvik
-
Mojego mk3 mylą ciągle z coltem Chyba trzeba jakieś oznaczenia zapodać
-
No właśnie w STi
jest chyba róziowybosh
Cytat:
tat:
STI's signature color has traditionally been "Cherry Blossom Red" (or "Rubine Red" as it's known in Australia.) It is seen as a masculine colour in Japanese culture. -
bosh
Cytat:
tat:
STI's signature
color has traditionally been "Cherry Blossom Red" (or "Rubine Red" as it's known in
Australia.) It is seen as a masculine colour in Japanese culture.powtarzasz się