FOTKI NASZYCH AUT
-
Druga sprawa -
zegary. Gdzie można dostać takie fajne białe? Świetnie to wygląda. Jak z
podświetleniem w nocy?Ja brałem u tego sprzedawcy - tu jego przykładowa aukcja z zegarami do GTI klik
Ja kupiłem u niego na promocji za 25 zł + wysyłka
Jak napiszesz co byś chciał, to zrobi
Podświetlenie mam niebieskie, zwykłe bezbarwne żarówki założyłem - bardzo ładnie świecą - foto nie odda efektu
-
Ale jak kręcisz to co chwila nie uderzasz paluchami mam rozumieć ?
-
Tam jest naba. Nie uderza na pewno. Zasadniczo ta kierownica jest w tym samym miejscu co oryginał. Tyle, że oryginał jest z odsadzeniem, a tu przy płaskiej kierownicy jest naba, która załatwia kwestię odsadzenia.
-
Ja brałem u tego
sprzedawcy - tu jego przykładowa aukcja z zegarami do GTI
Do litrówki też jest wzór (200kmh, 8k rpm). Mam jednak dylemat z podświetleniem... -
Ale jak kręcisz to
co chwila nie uderzasz paluchami mam rozumieć ?Jest trochę mniejsze odsadzenie niż w seryjnej kierownicy z GS/GTI - około 1 cm.
Początkowo zaczepiałem o dźwignię wycieraczek
-
Do litrówki też
jest wzór (200kmh, 8k rpm). Mam jednak dylemat z podświetleniem...Jakiż to dylemat?
-
Niebieski najlepiej wygląda w dzień, ale w nocy mi nie podchodzi. Czerwony zgra się z radiem, ale chyba najlepiej podoba mi się pomarańczowy...
-
oopa! mk4 style!
Na wariata wsadzałem ten zderzak, parę godzin i zrobione halogeny wessem, wygląda to co najmniej śmiesznie -
Pakiet zimowy?
-
oopa! mk4 style!
Na wariata
wsadzałem ten zderzak, parę godzin i zrobione halogeny wessem, wygląda to co
najmniej śmiesznie
zielony mk4 stylejakbyś miał te zielone felgi jeszcze...
Rozwaliłeś oryginalny, czy stary się znudził? Aż tak chciałeś mieć prostokątne halogeny?
Daj więcej zdjęć od przodu
-
Spokojnie, zrobi się, moze zaszaleję i tylny zderzak też zielony będzie?;p
Napisy zielone twin cam też mam, także powolutku
Leżały nowe wessemy, sprzedawać nie chciałem, a zderzak trafił się w dobrej cenie, to wsadziłem. -
http://www.motokobiety.pl/archiwum/galeria/TuningKingz/seat_leon_tuningkingz_12.jpg
likaon niebieski zastap zielonym i bedzie miazga
-
Kusi mnie też niebieski i polerowany rant na atiwe, a wrócę do białego, któregoś dnia
Zderzak biały mam cały, ładny -
Co z tym poradnikiem gleby? I jakie to koszta? Pomyślałem sobie że skoro auto jest wolnym toczydłem to przynajmniej można by go posadzić . A springi w przypadku tej straszliwej kozy jaką jest Swift to trochę mało...
-
koszt to 4x używane springi, da się taniej, wiadomo ;), kolumny da się wstawić od corsy oraz vw, ale trzeba je mocno rzeźbić, a opracowania żadnego nie robię bo gleba nie dokończona, problem jest z ustawieniem negatywu.
Najdroższe są kolumny, tylne sprężyny 120zlx2, alu redukcje to ok. 60 zl, dolicz koszty toczenia to suma całkiem sympatyczna wyjdzie. -
Podczas robienia porządku na dysku znalazłem zdjęcia swifta, no i kilka zdjęć z ostatniego klubowego zlotu w Bornym, pewnie gdzieś są na forum ale dla odświeżenia wspomnienień wrzucę
-
I jeszcze kilka fot mojego białego swifta
-
I tyś zamienił go na Golfa 3... Wstydziłbyś się
-
I tyś zamienił go
na Golfa 3... Wstydziłbyś sięGolf ma progi i podłoge i to nie z pianki montażowej do okien Gdyby blacharka była w nim ok to bym go trzymał nawet jako 3cie auto ale z przodu on był bity co widać z resztą po spasowaniu, próg prawy był wylepiony z pianki montażowej do okien, maglownica ciekła itd
-
Ehhhh ostatni zlot :((( Faajnie było....