FOTKI NASZYCH AUT
-
no to fajnie, że czerwony będzie jeździł, bo szkoda trochu go by było
a co powiesz na mały śnieżny spocik w niedziele jakoś w dzień ?
-
W niedziele jest NKWS dawajcie na tor
-
W niedziele jest
NKWS dawajcie na torkurcze o to chodzi ze w niedziele ja w pracy jestem.... ale pany moze przeniesmy sie z tym do naszego tematu
-
Mikołaj mi przyniósł trochę aluminium
-
Mikołaj mi
przyniósł trochę aluminiumzrob centralne zdjecie a nie;p najlepiej kilka ujec, bo w BMW takie cos wyglada super a w ss ciekawi mnie.
-
Eleganckie , mam takie ramki u siebie już pare lat i jak wsiadam do siostry litrówki to jakos tak biednie bez nich, Japońce powinni je seryjnie zakładać
-
Kurze byś w aucie powycierał
-
Kurze byś w aucie
powycierałZima Panie, na razie ma tylko jeździć, a nie pachnieć i błyszczeć
-
zrob centralne
zdjecie a nie;p najlepiej kilka ujec, bo w BMW takie cos wyglada super a w ss
ciekawi mnie.Proszszsz...
-
Proszszsz...
A jak to po ciemku z zapalonym podświetleniem wygląda? Bo tak to nawet ładnie.
-
A jak to po ciemku
z zapalonym podświetleniem wygląda? Bo tak to nawet ładnie.Z zapalonymi zdjęcia nie mam - na razie mam białe żarówki więc szału nie ma, ale planuję założyć delikatne ledy niby białe, ale z takim delikatnym błękitnym poblaskiem
Te rameczki najładniej błyszczą z perspektywy siedzenia pasażera co widać na pierwszym zdjęciu, wtedy gdy zegary są podświetlone to podziałka i cyferki mają tak jakby lustrzane odbicie. Z perspektywy kierowcy ramki tworzą takie 5 mm tuby
-
Z zapalonymi
zdjęcia nie mam - na razie mam białe żarówki więc szału nie ma, ale planuję założyć
delikatne ledy niby białe, ale z takim delikatnym błękitnym poblaskiem
Te rameczki
najładniej błyszczą z perspektywy siedzenia pasażera co widać na pierwszym zdjęciu,
wtedy gdy zegary są podświetlone to podziałka i cyferki mają tak jakby lustrzane
odbicie. Z perspektywy kierowcy ramki tworzą takie 5 mm tubyTo czekam na foty po ciemku (mogą być białe) z tych dwóch perspektyw. I może na wiosnę do swojego też coś pomyślę.
-
Ahh ale mi brakuje tych popierdzielających wskazówek w szczególności obrotomierza, to była frajda
-
Proszszsz...
eeee te "ciulowe", bo niepełne szkoda kasy
-
eeee te "ciulowe",
bo niepełne szkoda kasyhehehe jakbyś nie stopił ramki to były by teraz lepsze hehehhehee
-
Zima Panie, na
razie ma tylko jeździć, a nie pachnieć i błyszczećI ja również z takiego założenia wychodzę, ale trochę bym ogarnął tylko w tym mrozie to ja dziękuję.
-
I ja również z
takiego założenia wychodzę, ale trochę bym ogarnął tylko w tym mrozie to ja
dziękuję.Nawet zimą raz w miesiącu trzeba ogarnąć środek i umyć co jakieś 2 tyg
-
hehehe jakbyś nie
stopił ramki to były by teraz lepsze hehehheheewszystko przez termostat piekarnika i moją nieuwagę
-
wszystko przez
termostat piekarnika i moją nieuwagętrudno sie mowi
jak jeszcze masz mozliwosc stwozenia czegos takiego to trzeba by pomyslec moze o takich ramkach co ? -
trudno sie mowi
jak jeszcze masz
mozliwosc stwozenia czegos takiego to trzeba by pomyslec moze o takich ramkach co ?nadal z tym kombinuję, tylko Dajmos nadal się zastanawia, czy jego zegary mogą iść na straty