FOTKI NASZYCH AUT
-
To chyba o ile mnie
google nie kłamie dolot na 4 przepustkach?ano nie kłamie przyrost mocy i wir w baku
-
Kolejna porcja fotek z sekcji serca
TUTAJ link do dużej wersji - na forum "miniaturkę" wrzucam
-
ano nie kłamie
przyrost mocy i wir w bakuCo do przyrostu mocy to się domyśliłem, a w przypadku swifta jak duży to może być przyrost?
-
Co do przyrostu
mocy to się domyśliłem, a w przypadku swifta jak duży to może być przyrost?to tylko daje coś w N/a
jak dużo - zależy od modów w silniku -
Hmm ciekawa sprawa. Martwi mnie tylko ciepłe powietrze pod maską
-
cos slabo ja wyczyscili mistrzu
-
Przecież Ci pisałem
zaraz po zlocie, że jednak nie wezmę bo pisałem z kimś kto używał ITB za granicą i
jednak stwierdziłem, że to nie dla mniepierwsze slysze zebys do mnie cokolwiek pisal w tym temacie
-
pierwsze slysze zebys do mnie cokolwiek pisal w tym temacie
Wysyłałem Ci chyba SMSa no chyba, że zły numer miałem to faktycznie mogłeś nie dostać
-
cos slabo ja wyczyscili mistrzu
Chodzi Ci o miejsce na uszczelkę wydechową??
Ja tego nie będę składał, więc jeśli mój mechanik który ją oddawał i odbierał stwierdził, że jest dobrze to chyba tak jest - a jak nie będzie szczelne to z reklamacją wrócę -
nie tylko o powierzchnie styku uszczelki, tylko o ostatnia fote druciaka na wiertare i inaczej bedzie glowka wygladac, w koncu remont
-
nie tylko o
powierzchnie styku uszczelki, tylko o ostatnia fote druciaka na wiertare i
inaczej bedzie glowka wygladac, w koncu remontChodzi ci o zewnętrzną część głowicy??? Przecież to i tak będzie pod kolektorem wydechowym - zbędna robota tylko - to nie ma wyglądać a działać
-
Chodzi ci o
zewnętrzną część głowicy??? Przecież to i tak będzie pod kolektorem wydechowym -
zbędna robota tylko - to nie ma wyglądać a działaćZawsze na wyglądzie nie oszczędzałeś - chyba, że to była magia Photoshopa
-
A co żeś myślał
-
Zawsze na wyglądzie
nie oszczędzałeś - chyba, że to była magia PhotoshopaWygląd tego GTi na forum a w rzeczywistości to jest mega przepaść
-
onborda dawej
mówisz i masz http://www.youtube.com/watch?v=HBgPARqLCKw nuda trzęsię się wszystko bo to tylko rozlatujący się swift
-
Wygląd tego GTi na forum a w rzeczywistości to jest mega przepaść
Zazdrość?
-
A co żeś myślał
Właśnie przez takie durne posty coraz mniej na tym forum bywam
Szczerze to naprawdę nie interesuje mnie czy Wam się podoba mój GTi czy nie bo to ja nim jeżdżę i mi się podoba. A to, że umiem robić nie najgorsze zdjęcia które potrafią oddać pewien urok to już inna sprawa.
Chcecie ocenić na żywo - zapraszam na zloty gdy jest ładna pogoda (usyfiony naprawdę się nie wyróżnia... tak jak większość samochodów -
Właśnie przez takie
durne posty coraz mniej na tym forum bywam
Szczerze to
naprawdę nie interesuje mnie czy Wam się podoba mój GTi czy nie bo to ja nim jeżdżę
i mi się podoba. A to, że umiem robić nie najgorsze zdjęcia które potrafią oddać
pewien urok to już inna sprawa.
Chcecie ocenić na
żywo - zapraszam na zloty gdy jest ładna pogoda (usyfiony naprawdę się nie
wyróżnia... tak jak większość samochodówA mnie się zawsze podobał choć na własne oczy go nie widziałem Swift to Swift - jak ktoś je lubi to mu się każdy zadbany egzemplarz podoba
-
A mnie się zawsze podobał choć na własne oczy go nie widziałem Swift to Swift > - jak ktoś je lubi to mu się każdy zadbany egzemplarz podoba
Miło mi - Ty akurat masz niedaleko więc może na jakimś spocie go zobaczysz o ile będzie jakiś liczniejszy
-
Się denerwujesz niepotrzebnie Starzejesz się czy co?