FOTKI NASZYCH AUT
-
Z zapalonymi
zdjęcia nie mam - na razie mam białe żarówki więc szału nie ma, ale planuję założyć
delikatne ledy niby białe, ale z takim delikatnym błękitnym poblaskiem
Te rameczki
najładniej błyszczą z perspektywy siedzenia pasażera co widać na pierwszym zdjęciu,
wtedy gdy zegary są podświetlone to podziałka i cyferki mają tak jakby lustrzane
odbicie. Z perspektywy kierowcy ramki tworzą takie 5 mm tubyTo czekam na foty po ciemku (mogą być białe) z tych dwóch perspektyw. I może na wiosnę do swojego też coś pomyślę.
-
Ahh ale mi brakuje tych popierdzielających wskazówek w szczególności obrotomierza, to była frajda
-
Proszszsz...
eeee te "ciulowe", bo niepełne szkoda kasy
-
eeee te "ciulowe",
bo niepełne szkoda kasyhehehe jakbyś nie stopił ramki to były by teraz lepsze hehehhehee
-
Zima Panie, na
razie ma tylko jeździć, a nie pachnieć i błyszczećI ja również z takiego założenia wychodzę, ale trochę bym ogarnął tylko w tym mrozie to ja dziękuję.
-
I ja również z
takiego założenia wychodzę, ale trochę bym ogarnął tylko w tym mrozie to ja
dziękuję.Nawet zimą raz w miesiącu trzeba ogarnąć środek i umyć co jakieś 2 tyg
-
hehehe jakbyś nie
stopił ramki to były by teraz lepsze hehehheheewszystko przez termostat piekarnika i moją nieuwagę
-
wszystko przez
termostat piekarnika i moją nieuwagętrudno sie mowi
jak jeszcze masz mozliwosc stwozenia czegos takiego to trzeba by pomyslec moze o takich ramkach co ? -
trudno sie mowi
jak jeszcze masz
mozliwosc stwozenia czegos takiego to trzeba by pomyslec moze o takich ramkach co ?nadal z tym kombinuję, tylko Dajmos nadal się zastanawia, czy jego zegary mogą iść na straty
-
nadal z tym
kombinuję, tylko Dajmos nadal się zastanawia, czy jego zegary mogą iść na stratyJa bym zegary na pamiątkę zostawił tak na biurko czy coś
-
Nawet zimą raz w
miesiącu trzeba ogarnąć środek i umyć co jakieś 2 tygNo właśnie miesiąc temu ogarniałem środek, a myć teraz nie będę bo nie wejdę do środka
-
To czekam na foty
po ciemku (mogą być białe) z tych dwóch perspektyw. I może na wiosnę
do swojego też coś pomyślę.Postaram się coś pstryknąć fonem
-
eeee te "ciulowe",
bo niepełne szkoda kasyTo se wyjmij z jakiegoś Megane II takie grube plastikowe
Pewnie takie chciałeś założyć i Ci się stopiły
Co do moich to szału nie ma i mogłyby być grubsze jeszcze o milimetr, żeby się ładnie wyłożyły na plastiki no ale cóż
-
Witam
Ogólnie wiem, że to tylko literek i w dodatku 5d ale dość młody (8latek) no i jakoś o żółtych mało słyszałem. W dodatku bardzo szybko można się w su(z)czce zakochać. Gdzie bym nie jechał sprawdzić (hamulce, wydech, przegląd, ogólny) to wszędzie mi mówią, że nie ma w nim nic do roboty jak na 200kkm. Jeśli po zimie, z tego co straszycie, nie wyskoczy za bardzo ruda to może uda się zacząć jakieś drobne inwestycje... centralny zamek, alu,
Tak na marginesie to takich swiftów w siemianowicach chyba ostatnio więcej niż cinquecento.. -
witaj klubowiczu to kolejny z mojego miasta !
-
Tak na marginesie
to takich swiftów w siemianowicach chyba ostatnio więcej niż cinquecento..Śląsk to ogólnie jakieś zagłębie swiftów chyba a co do stanu to póki się dobrze trzyma wszystko lepiej zabezpiecz to porządnie, bo jak wiadomo lepiej zapobiegać niże leczyć
-
Suzuki Swift Super Wagon Limited Edition
-
przyciemniać szyb na biało nie można !!
-
przyciemniać szyb
na biało nie można !!Przecież to nie jest przyciemnienie tylko rozjaśnienie
-
Przecież to nie
jest przyciemnienie tylko rozjaśnieniespierałbym się. przyciemnienie - bo nie widzę co jest w środku a bedąc w srodku masz ciemniej niz bez więc przyciemnianie na biało
PS: kształtem to teraz jak te UFO renault megane wygląda twoj SS heh