FOTKI NASZYCH AUT
-
Ponoć na tym LPG
chodził lepiej niż na benzynie, mocy przybywało a v-max się nie kończył więc
dlaczego out? Ostatnio czyściłem taką rozpórkę, masakra:
Kupujesz środek do usuwania starych powłok lakierniczych (takie purchle się robią), czyścisz to i malujesz - i tyle
I nie - nie chodził lepiej na LPG ale pracował bezproblemowo - kilka koni mniej (bo LPG jest mniej kaloryczne czy jakoś tak). Silnik przeszedł generalny remon t i ma właściwie przebieg zerowy teraz to szkoda LPG wsadzać a trzeba iść w górę z mocą
A każda rozpórka przednia do GTi jest tak zgięta i nic się z nią nie dzieje i nie łamie się.
Widziałem jedną prostą ale wtedy jest problem czymś tam wystającym na kolektorze dolotowym dlatego to zgięcie)http://archiwumallegro.pl/rozporka_omp_suzuki_swift_gti_13_16v-864965968.html
-
nie chodzi o giecie lecz o srednice rury i grubosc scianki., to mnie troche niepokoi,
To teraz dolanczasz do lansowiczow ze z wydechu czuc benyznke -
nie chodzi o giecie
lecz o srednice rury i grubosc scianki., to mnie troche niepokoi,
To teraz dolanczasz
do lansowiczow ze z wydechu czuc benyznkeAkurat dla mnie taki "lans" to żenada i nie kieruję się tutaj czymś w rodzaju popisywania się, że mnie stać na benzynę tylko po prostu chcę z tego silnika wyciągnąć nieco więcej a LPG 2 generacji to nie sekwencja...
Jakbym kupował jakiś nowy samochód to tylko i wyłącznie benzyna i założyłbym od razu LPG - żeby nie było -
Widziałem jedną
prostą ale wtedy jest problem czymś tam wystającym na kolektorze dolotowym dlatego
to zgięcie)Mam u siebie prostą i nie ma problemu z niczym
-
Mam u siebie prostą
i nie ma problemu z niczymbo pewnie dolotowy custom, albo od Fetora cultusowy
-
Akurat dla mnie
taki "lans" to żenada i nie kieruję się tutaj czymś w rodzaju popisywania się, że
mnie stać na benzynę tylko po prostu chcę z tego silnika wyciągnąć nieco więcej a
LPG 2 generacji to nie sekwencja...
Jakbym kupował
jakiś nowy samochód to tylko i wyłącznie benzyna i założyłbym od razu LPG - żeby nie
byłochola chola. Kto mowi kogo stac na cos kogo nie? chodzilo mi o to ze sciagniecie jest "kaganca" czyli brniesz do przodu i silnik wrescie moze odetchnac tak jak powinien;] Takto jest na blosie pewny spadek mocy a nadrabial bys poprzez mody w silniku, to lepiej podkrecic i na samej benie. Ja jestem tego samego zdania next=> bena+ sekwencja, bo nie jestem przeciwnikiem gazu. Jezdzilem i aktualnie wiele aut "wokol mnie" jezdzi na gazie i niema najmniejszego problemu... tematu nie ma co rozwijac byl poruszany w innym watku kazdy ma swoje zdanie.
Powiedz mi jak wygladal od strony biurokracji, schemat wywalenia LPG?
-
Odkrecasz graty od lpg z auta jedziesz na przeglad na stacje mowiac ze juz nie chcesz lpg, diagnosta robi przeglad i z kwitkiem od niego jedziesz do wydzialu komunikacji i wykreslaja z dowodu lpg. I tyle.
-
acha, zastanawialo mnie czy czasem niemusi byc jakis wpis jeszcze z jakiegos zakladu pana zenka
-
acha, zastanawialo
mnie czy czasem niemusi byc jakis wpis jeszcze z jakiegos zakladu pana zenkaTak właśnie myślałem ale po prostu wystarczy zdemontować nawet i samemu instalację, pojechać na stację diagnostyczną gdzie stwierdzą, że nie ma instalacji (co kosztuje niestety 82zł). Dostajesz papier, że nie ma instalacji LPG z którym idziesz do wydziału komunikacji i tam Ci to z dowodu wykreślają.
-
bo pewnie dolotowy
custom, albo od Fetora cultusowyKolektor seria
-
bo pewnie dolotowy
custom, albo od Fetora cultusowycustom ale dziadostwo bo na wysokich brakuje powietrza
trzeba wykminic nowy ssak
-
Aha - i tak - jeden
spostrzegawczy - "noł mor elpidżi" - spalanie benzynki narazie wyszło średnio 8.2L
na setkę... trzeba się przyzwyczajaćNo jak jeździłeś już tyle lat tym autem na gazie to teraz portfel zaboli...
-
Coś z dzisiaj pogoda ładna Suzi delikatnie przypudrowana he
Poród do domu z Weekendu, Wiatraczek spotkałem na Trasie nie obyło się bez foto(Fon)
-
allleeee masz wiatraka na dachu
-
taki mały gadżet gdy braknie wachy
-
allleeee masz
wiatraka na dachupodpisy z painta najlepsze
-
Jak pomalujesz klamki tylnych drzwi w kolor to będzie wyglądał jak 3D
-
To ja coś wrzucę jeszcze z klimatem zimowym bo jakoś nigdy fotek ze śniegiem nie mam
-
wrzuć w większej rozdziałace jeśli możesz albo pw
koniecznie muszę na te naklejki "dwa wałki" wrzucić na swojego, fajne są -
koniecznie muszę na te naklejki "dwa wałki" wrzucić na swojego, fajne są
To przecież PiterK takie sprzedawał - może jeszcze ma