FOTKI NASZYCH AUT
-
Ta arosa to od dawna stoi na allegro
-
A na jakich oponach startowałeś?
-
jako jedyny na zimówka 155 do tego
-
-
No ładne GTi
Naklej boczne naklejaki to będzie jeszcze ładniejszy -
Jakiś mały ruch w tym temacie.
Moja Suza wtapia się ostatnio w otoczenie.
Z pod śniegu wystają tylko alukołpaki.
Mogę się pochwalić, że w ostatnim czasie zmieniłem aku, wymieniłem przegub, z przodu pojawiły się nowe tarcze nacinane Speedmax i klocuszki Ferodo. Dzisiaj wymieniamy sonde lambda bo mam error 13 i pali 13l/100km.
Mam trochę obawy jak będzie wyglądał spód samochodu po tej zimie... -
Pod daszek z Suzą Moja tak wygląda tylko pod uczelnią na szczęście
Co do lambdy to mi nie pokazuje błedów nawet jak nie mam jej założonej xD -
Przeciwmgielnych brak ? Bo albo widzę otwory tylko albo sa czarne jak noc
U mnie podłoga to hm...., flinstonów nie ma ale progi to nie za ciekawie wyglądają, swapnie się motur do subaryny i spokój na chwilę będzie -
Przeciwmgielnych
brak ? Bo albo widzę otwory tylko albo sa czarne jak nocNo halogenów nie ma. Wstawiona jest siatka. Tak już go nabyłem.
-
Jakiś mały ruch w
tym temacie.
Moja Suza wtapia
się ostatnio w otoczenie.Ładnie, ładnie. Moja podobnie, do tego jakieś patriotyczne uczucia się w niej obudziły.
-
Ładnie, ładnie.
Moja podobnie, do tego jakieś patriotyczne uczucia się w niej obudziły.eee no prawdziwy patriota
i rudej coś nie widać, czyli jeszcze nie odstawiłeś tej suzy na boczny torps. paczka przyszła
-
ps. paczka przyszła
zamontowane już ?
-
eee no prawdziwy
patriotaPolska! Biało- Czerwoni!
i rudej coś nie
widać, czyli jeszcze nie odstawiłeś tej suzy na boczny torAutko zostało odratowane i w weekendy jest zabierane na małe wycieczki coby w te mrozy zagrzało się.
ps. paczka przyszła
O, to może jutro bym podjechał po nią?
-
no to fajnie, że czerwony będzie jeździł, bo szkoda trochu go by było
a co powiesz na mały śnieżny spocik w niedziele jakoś w dzień ?
-
W niedziele jest NKWS dawajcie na tor
-
W niedziele jest
NKWS dawajcie na torkurcze o to chodzi ze w niedziele ja w pracy jestem.... ale pany moze przeniesmy sie z tym do naszego tematu
-
Mikołaj mi przyniósł trochę aluminium
-
Mikołaj mi
przyniósł trochę aluminiumzrob centralne zdjecie a nie;p najlepiej kilka ujec, bo w BMW takie cos wyglada super a w ss ciekawi mnie.
-
Eleganckie , mam takie ramki u siebie już pare lat i jak wsiadam do siostry litrówki to jakos tak biednie bez nich, Japońce powinni je seryjnie zakładać
-
Kurze byś w aucie powycierał