FOTKI NASZYCH AUT
-
Ładna jeszcze blacha
Jeśli mógłbym coś doradzić, to popraw mocowanie przedniej tablicy rejestracyjnej i zmień kierownicę na tą z wersji GTI/GS - naprawdę warto. Ciągle mnie dziwi, że rok przed XXI wiekiem dalej dawali tą cienką kierownicę Chyba, że auto miało airbag, tylko po dzwonie ktoś zamontował tą fajerkę...
-
witam prawie jak mój he prawie robi wielką różnicę
zadbana suzi nic tylko śmigać
pozdro! -
Kierownica cienka, bo to najuboższa wersja jest Pewnie nawet rączek nad drzwiami nie ma ; )
-
Ciągle mnie dziwi, że rok przed XXI wiekiem
dalej dawali tą cienką kierownicę Chyba, że auto miało airbag, tylko po
dzwonie ktoś zamontował tą fajerkę...Być może, bo mam tą samą wersje, z kierownicą od airbagu, w tym ze w wyposażeniu nie mam poduszki
-
I znów ona
Czy to zima, czy wiosna, lato czy jesień..
Ona wciąż jest coraż to piękniejszaSuzii
-
Ktoś pamięta mojego wściekłego litra Od jakiegoś czasu bardzo go zaniedbałem (tzn jeżdże innym autem) ale wyjąłem nim 3 miejsce w 1 klasie w Pucharze Jesieni na torze Kielce. Auto mechanicznie 100% seryjne z kompletnym wnętrzem.
Tutaj film: http://www.youtube.com/watch?v=crR0Nwtz19E&feature=player_embedded
-
Ktoś pamięta mojego
wściekłego litra Od jakiegoś czasu bardzo go zaniedbałem (tzn jeżdże innym autem)
ale wyjąłem nim 3 miejsce w 1 klasie w Pucharze Jesieni na torze Kielce.Gratki
-
brawo, jeszcze miec taki obiekt pod nosem, mistrzostwo.
p.s: co to za zaslona dymna ok. 1:40? -
1:10 widok jakby plyn poszedl do cylindra:D fajnie galareta pracuje tam;]
-
brawo, jeszcze miec
taki obiekt pod nosem, mistrzostwo.
p.s: co to za
zaslona dymna ok. 1:40?mnie się wydaje, że trochę oleju wywaliło odmą do filtra i silnik go zaciągnął, ot co
ścigać się na takim seryjnym wysokim zawiasie - szacun.Auto 21 letnie, ale nie do zajeżdżenia
Gratulacje wyniku - jakie auta Cię objechały w klasie? -
olej to by niebiesko bylo;]
-
kurcze, zeby swift marchewy takie walił z wydechu?
Bok z 5:37 też niezły -
mnie się wydaje, że
trochę oleju wywaliło odmą do filtra i silnik go zaciągnął, ot co
ścigać się na takim
seryjnym wysokim zawiasie - szacun.
Auto 21 letnie, ale
nie do zajeżdżenia
Gratulacje wyniku -
jakie auta Cię objechały w klasie?Masz rację - jak się tak nim rzuca na boki po zakrętach/przechyla to w końcu odmą wypluwa odrobinę oleju do filtra powietrza, a jak to zaciągnie do silnika to jest taka chmura 3 razy odkąd go mam mi się to zdarzyło i zawsze na torze hehe. Sprawdzałem i na 100% to jest to. Na szczęście silnik jest w bdb stanie i nie bierze oleju, jeśli go nie wypluje odmą
Objechał mnie fiat Uno i Arosa z silnikiem Yamahy Fazer. Obydwa auta wybebeszone i na maxa podłubane
-
Objechał mnie fiat
Uno i Arosa z silnikiem Yamahy Fazer. Obydwa auta wybebeszone i na maxa podłubaneArosa stała tydzień temu na allegro za jakieś 16kpln bodajże
-
Ta arosa to od dawna stoi na allegro
-
A na jakich oponach startowałeś?
-
jako jedyny na zimówka 155 do tego
-
-
No ładne GTi
Naklej boczne naklejaki to będzie jeszcze ładniejszy -
Jakiś mały ruch w tym temacie.
Moja Suza wtapia się ostatnio w otoczenie.
Z pod śniegu wystają tylko alukołpaki.
Mogę się pochwalić, że w ostatnim czasie zmieniłem aku, wymieniłem przegub, z przodu pojawiły się nowe tarcze nacinane Speedmax i klocuszki Ferodo. Dzisiaj wymieniamy sonde lambda bo mam error 13 i pali 13l/100km.
Mam trochę obawy jak będzie wyglądał spód samochodu po tej zimie...