FOTKI NASZYCH AUT
-
Mi nie chodziło o
poślizgi.
No to powodzenia z
zawiasem -40 w 20 cm śniegu jaki często, gęsto mam na osiedlowych uliczkach...W golfie mam -60, gdzie golf normalnie siedzi chyba niżej niż swift, mieszkam poza miastem gdzie często gęsto nic nie odśnieża, po dwóch zimach jedyne co urwałem to dokładki zderzaka z przodu Na lodowych koleinach jedzie się środkiem, chociaż nie powiem bo pare razy było i tak że zawisłem na takiej
-
-
-
co koła
pomalowałeś?
Tia, jedyne na co mnie teraz stać a co sprawiło, że autko inaczej wygląda(czyt. lepiej) Na żywo lepiej to widać -
-
śliczny GTi jakby z fabryki wyjechał
-
I garaż śliczny. Znaczy duuuży
-
wow
-
Przepiękny egzemplarz...
Nie wiem czy jestem godzien, ale proszę o więcej fotek -
Przepiękny
egzemplarz...
Nie wiem czy jestem
godzien, ale proszę o więcej fotekPare stron wcześniej masz więcej zdjęć, i na motogiełdzie
Edyta: Sorry, pomyliło mi się, w innym wątku jest więcej o TU -
20 cm śnieg, akurat prześwit mam 20, nie widzę problemu
majuffkowo:
swist
Ryjek troszkę jeszcze krzywy ale wyprostuję gada -
majuffkowo:
swist
Ryjek troszkę
jeszcze krzywy ale wyprostuję gadaFajnie wyglądają te reflektory po tjuningu
-
20 cm śnieg, akurat
prześwit mam 20, nie widzę problemu
majuffkowo:
swist
Ryjek troszkę
jeszcze krzywy ale wyprostuję gadareflektorki ładnie sie prezentuja : ))
ale grill do wymiany, bo przypałowy .. -_- -
wg mnie ten grill jest znacznie ładniejszy niz ten z mk4, heh, wiec nawet nie mysl o wymianie! (co najwyzej zlikwidowanie znaczka)
-
wg mnie ten grill
jest znacznie ładniejszy niz ten z mk4, heh, wiec nawet nie mysl o wymianie! (co
najwyzej zlikwidowanie znaczka)pff. grill bez znaczka obowiazkowo,
ladny swift, a z tym grillem prezentuje sie jak autko starszej pani ;p -
pff. grill bez
znaczka obowiazkowo,
ladny swift, a z
tym grillem prezentuje sie jak autko starszej pani ;pweż przykład z drugo-planowego auta (vw)
autko odrazu nabiera agresywnego charakteru -
wg mnie ten grill
jest znacznie ładniejszy niz ten z mk4, heh, wiec nawet nie mysl o wymianie! (co
najwyzej zlikwidowanie znaczka)Jestem tego samego zdania - ładniejszy niż w mk4 Da się zdjąć znaczek, żeby nie było widać miejsca na niego, czy trzeba dawać "siatex"
No i halogeny zdałoby się założyć
-
ja już obmyśliłem sposób jak zrobić żeby usunąć mocowanie znaczka (bo niestety zostaje) ale to jak znajde czas, bo dużo rzeczy się nazbierało.
-
ja już obmyśliłem
sposób jak zrobić żeby usunąć mocowanie znaczka (bo niestety zostaje) ale to jak
znajde czas, bo dużo rzeczy się nazbierało.Kiedyś tam zrobisz - najważniejsze, że jest co robić i są plany
-
Tyle że to autko starszej babci objedzie Cię jak chce ;p, ale dobrze prawisz z grillem, będzie zmiana.
Co do tjunów, widziałem grill który bardzo mi się podobał i był to jakiś drutex chyba:
drutex
Może ktoś podpowie jak taki wykonać?W sumie mam tydzień wolnego i siedze niedaleko Gostynina, więc mody czas zacząć
None7, jakbyś był łaskaw to podziel się wiedzą, byłbym wdzięczny.