FOTKI NASZYCH AUT
-
Jak bym miał czym się chwalić to bym się z chęcią pojawił na jakimś spotkaniu:)
-
Jak bym miał czym
się chwalić to bym się z chęcią pojawił na jakimś spotkaniu:)To zaklep czas na wakacje na zlot, miejsca jeszcze są A tak poza temat boczki z sedana podeszły by do hatcha? Bo fajniejsze są
-
Ale co ja przyjadę moim brzydalem? Z czasem nie byłoby problemu. Poza tym jestem tu od wczoraj i nikogo nie znam:/
-
Powiem Ci z własnego doświadczenia,że jak zaczynałem czytać forum to miałem takie samo nastawienie na zlot,że też nikogo nie znam i po co się będę tam pchać itd. I to był kardynalny błąd,bo zlot był super,dopiero w zeszłym roku byłem 1 raz i było suuuper,w tym roku znów jadę bo to wciąga bardziej niż się wydaje
A co do auta,każdy czy ma GTi czy GS'a czy wściekłego litra pucuje go przed zlotem w miare możliwości,także rób co masz robić i wio na zlota
-
Dobra przemyślę to:) Jak na razie nie stać mnie na lakiernika więc z blachami nic nie zrobię, ale felgi muszę wstawić a już inaczej będzie wyglądać:D
-
Zacznij od ramek i lepki klubowej Dobra koniec spamienia bo odchodzimy od tematu
-
Jako nowy
użytkownik na forum prezentuje moją gwiazdkęna glebę go + zestaw białych kierunków i cycuś malina
-
Dobra przemyślę
to:) Jak na razie nie stać mnie na lakiernika więc z blachami nic nie zrobię, ale
felgi muszę wstawić a już inaczej będzie wyglądać:Dspoko, ja na zlota przyjadę raczej też autem z rudym i w ogóle, także nie będziesz sam
zresztą rok temu jak byłem to też nikogo z widzenia nie znałem i jakoś dało radę razem się dobrze bawićA tak poza temat boczki z sedana podeszły by do hatcha? Bo fajniejsze są zielony
drzwi masz krótsze w 5 drzwiówkach, więc nie podejdą, ale przeca są boczki z elektr. szybami w 3 d. to czemu takich nie poszukasz ?
Jako nowy użytkownik na forum prezentuje moją gwiazdkę:
no fajne cabrio, ciekawy kolor
fotele od gti/gsa wsadzaj i bedzie miodzio
a może loteczkę na klapę ? -
spoko, ja na zlota
przyjadę raczej też autem z rudym i w ogóle, także nie będziesz samJa też mam rudą na błotniku a pod nią kawałek odpadniętego lakieru więc też ideału nie będzie
zresztą rok temu
jak byłem to też nikogo z widzenia nie znałem i jakoś dało radę razem się dobrze
bawićNo ja w tej sytuacji będę w tym roku, ale mam nadzieje, że jakoś uda mi się kupić w Wasze łaski
drzwi masz krótsze
w 5 drzwiówkach, więc nie podejdą, ale przeca są boczki z elektr. szybami w 3 d. to
czemu takich nie poszukasz ?Mam elektrykę więc siłą rzeczy mam boczki z elektryką ale te z sedana jakieś fajniejsze
-
Samochód został przerobiony przez poprzedniego właściciela, zmieniony lakier 4 kolorki, lekki sprzęt grający zagłuszający sportowy wydeszek, amortyzatory gazowe i 15". W przyszłości planuje fotele i elektryke szyb:)
-
sytuacji będę w tym roku, ale mam nadzieje, że jakoś uda mi się kupić w Wasze łaski
0,7 i jakos to bedzie
-
0,7 i jakos to
bedziehehe, co powtórka ? butelka, butelka, butelka
-
hehe, co powtórka
? butelka, butelka, butelkaeeee nie kojarze
-
widze ze i ja jakis specjal musze ze soba przywiesc :):)
postaram sie male co nieco wyrobic do tego czasu
nie chce aby moj swistak byl pominiety xD -
No fajny sedanik tylko dziwnie ten zderzak tylny wypchnięty przez hak holowniczy
-
Piękne cabrio - naprawdę robi wrażenie
-
No i nowe fotki... już na 15"
I jak się wam podoba?? Bo jak dla mnie bomba.
No i nie wiem czy widać ale kubły z GTi też już są -
No fajnie fajnie,ale te 15 co Hell ma na motogiełdzie ori Suzuki były by chyba lepsiejsze
Kubły do litra to podstawa właściciele wściekłych litrów,łączcie sięPeeS. Na zlota sie zapisywać
EDIT:
A naklejka klubowa to gdzie?:P Jak chcesz jedną to wal na priva i coś się miałem jeszcze zapytać :mysli: aaa jakie tam masz gumy?
-
No i nowe fotki...
już na 15"I jak się wam
podoba?? Bo jak dla mnie bomba.
No i nie wiem czy
widać ale kubły z GTi też już sąoddawaj
-
No niestety... na zlocie mnie nie będzie
Przecież jest lepka na zderzaku... tylko niewidoczna.
A oponki dzisiaj nowe zakładałem w rozmiarze 175/55 R15