FOTKI NASZYCH AUT
-
ile calowa felga? bo ja mam 7 cali oponki też te same i inaczej to troszke wygląda
-
oddawaj
A co... do Hondy chcesz wsadzić?? Jak coś to ja się chętnie wymienię
-
A co... do Hondy
chcesz wsadzić?? Jak coś to ja się chętnie wymienięfelgi za Hondę - dobry biznes
-
felgi za Hondę -
dobry biznesjakie tam felgi
-
A oto mój sedan w okolicach Czorsztyna
-
no i bardzo fajny sedan
Rozumiem ze na zlocie bedziesz -
Coś tam wrzucił białe kierunki czy do jazdy dziennej?
-
A nie lepiej tego mobilka na tył mu dać?
-
no i bardzo fajny
sedan
Rozumiem ze na
zlocie bedzieszNiestety mnie nie będzie...
-
Coś tam wrzucił
białe kierunki czy do jazdy dziennej?Kierunki mam w dotychczasowych pozycyjnych, postojowe w lampach głównych, a w miejsce kierunków dałem na razie przeciwmgielne - w przyszłości będą zamontowane światła do jazdy dziennej. Teraz przepisy się zmieniły i nie trzeba już przy dziennych włączać pozycyjnych, żeby z tyłu też coś się świeciło
-
A nie lepiej tego
mobilka na tył mu dać?Niestety w tym aucie ze względu na zakłócenia od pompy paliwowej zastosowanie anteny w jakimkolwiek innym miejscu niż przy samej antenie od fm jest niemożliwe. Wg moich prób antena dłuższa niż 1 m też odpada, bo ona ściągnie zakłócenie od pompy nawet z maski silnika.
Na tylnej klapie miałem zamontowaną antenkę sirio o długości 145 cm na uchwycie klapowym i całość prezentowała się o niebo lepiej, ale pompa paliwowa dosłownie zagłuszała cb.
Także zlosnikiowcy uzbrojeni w cb nie łamać się, że cb wyje i trzeszczy tylko spróbujcie jeszcze postawić antenkę w okolicy anteny fm. Nawet w tym miejscu najładniej się stroi
-
ja ostatnio nie mialem problemu z antenka na klapie tylnej w gs
-
-
Niestety w tym
aucie ze względu na zakłócenia od pompy paliwowej zastosowanie anteny w jakimkolwiek
innym miejscu niż przy samej antenie od fm jest niemożliwe. Wg moich prób antena
dłuższa niż 1 m też odpada, bo ona ściągnie zakłócenie od pompy nawet z maski
silnika.
Na tylnej klapie
miałem zamontowaną antenkę sirio o długości 145 cm na uchwycie klapowym i całość
prezentowała się o niebo lepiej, ale pompa paliwowa dosłownie zagłuszała cb.
Także zlosnikiowcy
uzbrojeni w cb nie łamać się, że cb wyje i trzeszczy tylko spróbujcie jeszcze
postawić antenkę w okolicy anteny fm. Nawet w tym miejscu najładniej się stroiDziwne, u mnie w hatchu antena stoi na dachu albo po prawej albo na środku i nic nie zbiera z pompy, może to tylko w sedanach tak?
-
No witamy nowego użytkownika i na zlota również zapraszamy oraz do zakupu ramek i lepek klubowych
-
Dziwne, u mnie w
hatchu antena stoi na dachu albo po prawej albo na środku i nic nie zbiera z pompy,
może to tylko w sedanach tak?Może pompę mam trafioną jakąś
-
Mój SSS (Suzuki
Swift Sport) w pasiastej wersjiPrawdopodobnie
pojawi się na zlocie.:)Fajne te paski
Spoko furka
-
aktualnie moje suzuki wyglada o tak
-
Gdzie dekle z alu zgubiłeś ?
-
Gdzie dekle z alu