FOTKI NASZYCH AUT
-
OK postaram się odpowiedzieć po kolei
1. W GIMPie trochę podrasowałem żółty kolor, bo liście jak dla mnie zbyt zielone były. Odrobinę tez zwiększyłem kontrast, żeby czarny był bardziej czarny (zdjęcie było robione w zacienionym miejscu). I w sumie tyle
2. Maski jeszcze nie wymieniłem bo teraz na remont mieszkania kasa idzie
3. Ruda na masce ciągle jest bo czeka na wymianę całej maski
4. Znaczek ktoś mi oderwał w Bornym Sulinowie prawdopodobnie na ulicy. Jakby odpadł podczas jazdy t by mi na szybę poleciał a to bym raczej zauważył. Nawet blacharz sam z siebie dokładnie to powiedział jak to zobaczył przy okazji jak byłem a propos maski.
5. Zdjęcie przy graffiti faktycznie zrobiłem przy "wyścigach"
6. Fotki GTi LansikaBansika wrzucę jeśli on wyrazi na to zgodę
7. Zdjęcie wnętrza już kiedyś wrzucałem ale jak chcecie to mogę ponownie. Wystarczy jednak kliknąć na link który mam w podpisie
8. Jeśli chodzi o dziury w boczkach po korbkach to zostanie to załatwione razem z obszyciem na nowo kierownicy (oczywiście czarna skóra i czerwona nic jak siedzenia
Skóra naturalna trochę kosztuje -
2. Maski jeszcze
nie wymieniłem bo teraz na remont mieszkania kasa idzie
3. Ruda na masce
ciągle jest bo czeka na wymianę całej maskiprzecież kupowałeś to na co czekasz ? Chyba nie idziesz w rosta ?
8.
Skóra naturalna
trochę kosztujekosztuje, ale jak chcesz to spytam jednej osoby
-
przecież kupowałeś
to na co czekasz ? Chyba nie idziesz w rosta ?Przecież jej od Fetormana nie kupiłem
kosztuje, ale jak
chcesz to spytam jednej osobyJuż mam ciekawe miejsce polecone z KSP przez MrQuada między innymi
Cena też mnie satysfakcjonuje -
przecież kupowałeś
to na co czekasz ? Chyba nie idziesz w rosta ?Przecież nie kupił jej w końcu Jak masz na myśli tą bordową od Fetora
-
Przecież jej od
Fetormana nie kupiłemto po co on się tłukł z nią przez pół PL
Już mam ciekawe
miejsce polecone z KSP przez MrQuada między innymi
Cena też mnie
satysfakcjonujewłaśnie o nim myślałem, przecież dobrą cenę ma
-
potwierdzam nikt nic odemnie nie kupil
-
to po co on się
tłukł z nią przez pół PLBo kolor był bordo a nie czerwony
-
potwierdzam nikt
nic odemnie nie kupiljak nie jak tak ale Ci
Bo kolor był bordo
a nie czerwonyłatwiejszy do obrobienia w photoshopie :]
-
jak nie jak tak
mówisz o ITB?
-
mówisz o ITB?
że hę ?
-
że hę ?
Fetorman przywiózł maskę i ITB do sprzedania (i kto wie co jeszcze)
Przykro mi, ze musiał całą Polskę się tłuc z tą maską, ale myślałem, ze będzie to lakier taki jak w GTi a to był bordo jak w sedanach (chyba) -
Fetorman przywiózł
maskę i ITB do sprzedania (i kto wie co jeszcze)zderzak wylądował tam gdzie trzeba
Przykro mi, ze
musiał całą Polskę się tłuc z tą maską, ale myślałem, ze będzie to lakier taki jak w
GTi a to był bordo jak w sedanach (chyba)nie no spoko, ja byłem przekonany, że brałeś maskę, więc się zdziwiłem po takim info
-
Jeszcze jedna wersja
-
Jeszcze jedna
wersjafajnie by wyglądała ta fotka w wersji cartoon
-
Podesłałbyś mi to foto w 1024/768 na [email protected] ?
-
Podesłałbyś mi to
foto w 1024/768 na [email protected] ?To było do mnie czy do Hellsina (bo to na jego posta to odpisałeś) ??
-
I znowu ta jesień - tym razem liście w polorze hmm... pomarańczowawym
-
MKV, do ciebie
-
MKV, do ciebie
A które i po co?
-
A które i po co?
ołtarzyk sobie robi