FOTKI NASZYCH AUT
-
jak wszyscy to i ja sie tez pochwale moja suzi z samego poczatku:)))
-
jak wszyscy to i ja sie tez
pochwale moja suzi z samego poczatku:)))bardzo ładny
Te felgi pasują ( 15 ? )
Chyba dodatkowo jest gleba ( na springach ), bo nie siedzi jak dyliżans -
zgadza się 15" spodobały mi się jak je znalazłem i nie umiałem się powstrzymać heh no i lekka gleba jest -30mm ale z przodu już myślę troszkę niżej, bo troszkę różnicy jest w porównaniu do tyły ale juz i tak fajnie wygląda no i duzo lepiej sie na zakretach prowadzi nie powiem xDxDxD, szeroko i nisko musi byc xD
-
Ładne autko:) Tylko czemu ten GLS nie ma poduchy kierowcy? Jakie tam masz gumy założone? No i czy jakieś grubsze bagaże ew. 4 pasażerów na pokładzie była już ładowana? Chodzi mi o to,czy da się czymś takim jechać na wakacje
-
Obiecałem, że będą fotki jak tylko się zrobi cieplej, także zamieszczam
[img]http://img717.imageshack.us/img717/5002/ciemnelampy9.jpg[/img]
[img]http://img195.imageshack.us/img195/4928/dscn2509c.jpg[/img]Pozdrawiam :piwo:
-
hmm czemu oto tez pytanie? hee, z tyłu mam 195/45 a z przodu 185/50, a co do bagażu kolego to z bagażnika nici w sumie butla z gazem i sprzęcik wiec miejsca tam za duzo nie mam jedynie na plecak hehe, ale w zeszłym roku jechałem na wakacje do Mielna w 3 i dało rade,pomieściliśmy sie i dało sie spokojnie jechać bez żadnego dobijania itp :), tylko z leksza trzeba omijać dziurska bo zapach z nawiewu wyleci hehe
-
Ładne autko:) Tylko czemu ten
GLS nie ma poduchy kierowcy? Jakie tam masz gumy założone? No i czy jakieś grubsze bagaże
ew. 4 pasażerów na pokładzie była już ładowana? Chodzi mi o to,czy da się czymś takim jechać
na wakacjepytasz się tak, jak byś nie znał ludzi z obniżonymi autami, których w swoim otoczeniu masz trochę
-
ładnie ładnie
na ile % masz kolego przyciemnione szybki (50?) bo zastawiam się nad przycienieniem
-
50 % ?
nie wiem, nie pamitam . wiecej jest, 75 albo i wiecej -
50 % ?
nie wiem, nie pamitam .
wiecej jest, 75 albo i wiecejooo, a jak z widocznością przy cofaniu wieczorem tak szczerze?
-
Generalnie widocznosc za dobra nie jest
Ale jak jedzie za Toba auto, to widzisz je w szybie.a podczas cofania.. ja korzystam z lusterek bocznych, a kiedy chce wyjezdzac z parkingu, a z tylu stoja samochody, to swiatla tylnie ( czerwone + wsteczne) oswietlaja samochody z tylu i je widac
-
Generalnie widocznosc za
dobra nie jest
Ale jak jedzie za Toba auto,
to widzisz je w szybie.
a podczas cofania.. ja
korzystam z lusterek bocznych, a kiedy chce wyjezdzac z parkingu, a z tylu stoja samochody, to
swiatla tylnie ( czerwone + wsteczne) oswietlaja samochody z tylu i je widacw sumie dla chcącego nic trudnego a fajnie szybki wygladaja, na dodatek suzi ma sporawe te szyby wiec efekcior jest
-
Ładny ten Twój świstak Ładne kółka i te zegary indiglo
Generalnie ładnie zrobiony i ze smakiem -
Ładne autko:) Tylko czemu ten
GLS nie ma poduchy kierowcy?jakbycito
za krotko na forum jestes
jak dobrze poszukasz to moze znajdziesz -
pucu pucu, myju myju
-
Ładny ten Twój świstak
Ładne kółka i te zegary indiglo
Generalnie ładnie zrobiony i
ze smakiemno kołeczka udało mi sie dorwac dosc przyzwoicie nie powiem podobaja mi sie te felusie zegarki bardzo fajnie swieca wrzucę jakas fotka jak zrobie, zreszta całe podswietlenie w suzi z zielonego zrobiło sie niebiesko czerwone troszke mnie to czasu kosztowało ale lubie sie bawic miałem ładną dwururkę ale niestety juz jej brak zrobi sie na czasie, mam nadzieje ze kiedys sie wszcyscy spotkamy
-
pucu pucu, myju myju
o ja cie
przemalowales kombiaka na roschoooFFyy
-
o ja cie
przemalowales kombiaka na
roschoooFFyykomórka pokolorowała
-
komórka pokolorowała
a tego drugiego poka, no poka
-