[ALL] Nakrętki do felg stalowych
-
Tylko tych nie przelotowych nigdzie nie można dostać :-( Chyba będę zmuszony zakupić te otwarte.Nie pamiętam tylko rozmiaru klucza,a nie mogę sprawdzić....chyba 19? :-)
-
Tylko tych nie
przelotowych nigdzie nie można dostać :-(Chyba będę zmuszony zakupić te otwarte.Nie
pamiętam tylko rozmiaru klucza,a nie mogę sprawdzić....chyba 19? :-)mówię, ja miałem na dwa rodzaje ...
-
Ja potrzebuję NIE przelotowe-zamkniete ,a na allegro same otwarte.Zamknięte w tym rozmiarze to do alusów.Otwarte jak mówiłeś będą powodować zbieranie się brudu.Do takich felg takie nakrętki :-)
-
Przecie one są dwa razy dłuższe niż oryginały...
-
Poszukaj ori z subaru justy one maja taki sam skok 1.25 M12 i pasuja. Wieczorem wstawie zdjecie jakie ostatnio zakupilem. A no i sa kryte oczywiscie.
-
jest trochę takich używek na allegro. kup je
-
jest trochę takich
używek na allegro. kup jeDokładnie
Masz linka klik
Powierzchowną korozją się nie przejmuj, te chromowane nowe też szybko takie będą
-
Trochę jest używek na allegro,ale tylko używane bo nowych nie widziałem.Nie robią już takich?
-
Tzn to jest tak ze ja np szukalem szukalem no i znalazlem ale takie ori od subaru ale to i tak jest ten sam gwint to nie robi roznicy. No chyba ze chcesz do ASO gdzies sie dowiedziec ale to tez juz koszta dyszke za taka jedna nakretke.
-
Trochę jest używek
na allegro,ale tylko używane bo nowych nie widziałem.Nie robią już takich?Spokojnie możesz brać używki, to się akurat nie psuje...
Z tego linka co Ci dałem jest szybka wysyłka i ceny też znośne - ostatnio brałem od nich pasy na tył