Maglownica
-
Witam mam pytanie odnośnie tego ile może kosztować kompletna NOWA maglownica do Swifta mk5 z 2002r 1.0 bez wspomagania ? Nie mogę nigdzie nowej na necie znaleźć.Może ktoś kupował i się orientuje z góry dzięki. Pozdrowienia, szerokości i dużo oktanów w baku Swifciarze
-
Witam mam pytanie
odnośnie tego ile może kosztować kompletna NOWA maglownica do Swifta mk5 z 2002r 1.0
bez wspomagania ?Jedyne miejsce gdzie możesz kupić nową to ASO, ale pewnie cena za nią będzie w granicach 1000-1500 zł.
Ja bym na Twoim miejscu oddał do regeneracji. -
Bo mam taki objaw ze coś nieraz przeskoczy i tak zaczyna ciężko chodzić układ a nieraz lekko.I jak ustawie zbieżność to zaraz się przestawia i samochód ucieka. Mi się wydaje ze to maglownica nie wiem już sam .
-
Kurde to może być praktycznie wszystko...
Ja to bym pojechał na SKP i oddał auto do kontroli za 20 zł to powinni znaleźć usterkę. -
dokładnie SKP jedyne pewne mniej lub bardziej informacje i stanie Twojego pojazdu a przynajmniej nie zależne
a co do poszukiwania części to polecam
https://plus.google.com/111970370443529529003/about?gl=pl&hl=pl
kiedyś to byli specjaliści w trudnych sprawach ale ostatnio korzystałem daaawno z ich usług więc ciężko mi powiedzieć jak jest teraz.