sonda lambada
-
witam czy sonda lambada z 8v i gti jest taka sama?? odrazu spytam zeby nie otwierac nowego tematu czy 10m tasmy termoizolacyjnej wystarczy mi do owiniecia kolektora 4-2-1?
-
witam czy sonda
lambada z 8v i gti jest taka sama?? odrazu spytam zeby nie otwierac nowego tematu
czy 10m tasmy termoizolacyjnej wystarczy mi do owiniecia kolektora 4-2-1?taka sama:
wystarczy zobaczyć w katalog 'montowane w autach' klikKolektor masz pęknięty, czy uszczelke wywaloną? Mnie uczyli, że nie mam prawa niczym owijać kolektora, dlatego został wyciągnięty, pospawany (żeliwnie) za 80zł i dopiero było git
-
witam czy sonda
lambadaChyba lambda...
-
Kolektor masz pęknięty, czy uszczelke wywaloną? Mnie uczyli, że nie mam prawa niczym owijać kolektora, dlatego został wyciągnięty, pospawany (żeliwnie) za 80zł i dopiero było git
Oj widzę, że nie masz pojęcia o czym pisze boxxing
Folią może nie owijać ale specjalną taśmą/bandażem owszem.
Zapewne kolektor jest w stanie bdb.
On chce owinąć by zbić ciutkę temperaturę w komorze itp. itd. a nie jako naprawa.
Tak mniemamCo do tych 10m - gdzieś tam w głowie mi się kojarzy, że ktoś pisał, że wystarcza (była mowa o zwykłym). Jakiś "rajdowiec" chyba Erde albo Toydols bodajże, poszukaj u nich.
-
Plastekk też chyba owijał kolektor