Czy ten sworzeń będzie pasował do mojego wahacza?
-
Czy ten sworzeń będzie pasował do mojego wahacza?
http://allegro.pl/sworzen-wahacza-swift-89-04-wciskany-wkrecany-wro-i3388599276.html
Ewentualnie jaki? Bo w każdym katalogu prawie większych sklepów mówią, że sworznie są niewymienne, a ja wiem że są, tylko gdzie kupićKtóry najlepiej wybrać?
-
Nikt Ci nie powie, bo wymienne sworznie stosowane są w zamiennikach i to często chińskich, zwykle nic do siebie nie pasuje. Jak masz wymienne sworznie, to je wyciśnij na prasie i idź z wahaczem do sklepu.
Z doświadczenia wiem, że nowe sworznie lubią być luźne i trzeba sobie pomóc migomatem, albo najlepiej wrzucić to wszystko do kosza, kupić 2x wahacz yamato i zapomnieć na 5 lat. Zwłaszcza jak sworzeń stoi po 56zł+ wysyłka, czyli 120 komplet na 2 wahacze. Za 260 znajdziesz 2 szt nowych wahaczy.
-
Nikt Ci nie powie,
bo wymienne sworznie stosowane są w zamiennikach i to często chińskich, zwykle nic
do siebie nie pasuje. Jak masz wymienne sworznie, to je wyciśnij na prasie i idź z
wahaczem do sklepu.
Z doświadczenia
wiem, że nowe sworznie lubią być luźne i trzeba sobie pomóc migomatem, albo
najlepiej wrzucić to wszystko do kosza, kupić 2x wahacz yamato i zapomnieć na 5 lat.
Zwłaszcza jak sworzeń stoi po 56zł+ wysyłka, czyli 120 komplet na 2 wahacze. Za 260
znajdziesz 2 szt nowych wahaczy.tak zrobię