Wyczaiłem fajny tłumik
-
Ani grama rdzy, a
zamontowana już 3 lata.Byłem na szrocie dziś na Strażackiej i kicha - nic tam nie ma ciekawego...
Parę starych Nexii, dwa zdekompletowane Tico, Espero, ze 4 Golfy III, kilka Meganek, ze dwie Corsy i kilka Polonezów.
Z ciekawostek był Mitsubishi Pajero i Nissan 200SX
Wszystkie Swifty na Mazowszu rozbiera Plastekk, a te sprowadzane z Niemiec są rozkręcane w okolicach zachodniej granicy - Legnica, Wabrzych itp.
-
Wszystkie Swifty na
Mazowszu rozbiera PlastekkMonopolista normalnie...
-
Praktykował ktoś tłumik od dużego fiata ?
Jak dla mnie pięknie brzmi -
Praktykował ktoś
tłumik od dużego fiata ?
Jak dla mnie
pięknie brzmiJa miałem ponad dwa lata i teraz na wiosnę zmieniłem na standardowy
Po mieście fajnie się lata, ale na dłuższą trasę trochę męczy No i rurka grubsza, a nie jak w komarku
Przelot wtedy jest po całości
-
Ponadto gust
gustem, ale jak dla mnie te wszystkie rury wyglądające jak rynny, a najlepiej to
jeszcze po skosie idące to jest niezły agro tuning i ani troche to nie wygląda
fajnie...co kto lubi tak jak napisałeś i tego się trzymajmy
P.s: 200SX z tym tłumikiem to też wieś ? Już nie wspomnę o Evo czy STi -
co kto lubi tak jak
napisałeś i tego się trzymajmy
P.s: 200SX z tym
tłumikiem to też wieś ? Już nie wspomnę o Evo czy STitakie tłumiki najczęściej można spotkać w civicach i golfach, czasem ktoś do seniaka wrzuci, nissan 200SX ma oryginalny tłumik ładny, taka gruba rura zupelnie by tam nie pasowała Mam na myśli coś takiego rzecz jasna
-
jakiś filmik?
-
takie tłumiki
najczęściej można spotkać w civicach i golfach, czasem ktoś do seniaka wrzuci,
nissan 200SX ma oryginalny tłumik ładny, taka gruba rura zupelnie by tam nie
pasowała Mam na myśli coś
takiego rzecz jasnanie znasz się - to ma wciągać dzieci
-
nie znasz się - to
ma wciągać dzieci
Sam
zobaczno to właśnie chciałem wstawić, że mi się nie podoba : D
-
To zależy. W Swifcie jeden zero może i śmieszne, ale w takim 200SX jest fajnie.
-
nie znasz się - to
ma wciągać dzieci
Sam
zobaczFajne jest.
Ale tak jak pisałem wcześniej sam bym nie kupił.Mi osobiście to najbardziej nie podobają się takie zadarte do góry (wodołapy na deszczówkę!).
-
Fajne jest.
Ale tak jak pisałem
wcześniej sam bym nie kupił.
Mi osobiście to
najbardziej nie podobają się takie zadarte do góry (wodołapy na deszczówkę!).a tam jak z nierdzweki to niech lapie nawet i ta deszczowke przy upalanku wszystko wyparuje do zera
ten zajebiaszczy lekko po skosie by mogl byc tak jak w betach czy golfach 1.8 gti
http://allegro.pl/tlumik-koncowy-suzuki-swift-gti-stal-kwas-i3293232852.html
-
Mi osobiście to
najbardziej nie podobają się takie zadarte do góry (wodołapy na deszczówkę!).oj tam, właśnie do góry lekko i w bok to jest to
Real fc***ing JDM ! -
ten zajebiaszczy
lekko po skosie by mogl byc tak jak w betach czy golfach 1.8 gti
http://allegro.pl/tlumik-koncowy-suzuki-swift-gti-stal-kwas-i3293232852.htmlrobiony na zamówienie MKV ... można poprosić o inne końcówki i itp.
-
mam ziomeczka w gda ktory ogarnia sam tlumiki zapewne cena byla by 2x nizsza
-
jakiś filmik?
Aż tak się tym nie jarałem, żeby filmik nagrywać
-
zapytam z innej paki , może da sie coś podłubać w oryginalnym tłumiku ,żeby zaczeło to nieco pierdzieć ?
-
taaaa... zrób mu dziury,,, to będzie pierdzieć
-
zrobiłem już , to zamiast pierdzieć , zaczeło syczeć , jak jakieś TDI z walniętym wężem.
-
zrobiłem już , to
zamiast pierdzieć , zaczeło syczeć , jak jakieś TDI z walniętym wężem.To ja polecam urwać wydech tuż za kolektorem. Będzie na 100% warczeć jak rasowa rajdówka.