Wyczaiłem fajny tłumik
-
Basowy dźwięk też
daje ta koncówka?Raczej brzęczy jak się śrubka obluzuje...
Trochę basu będzie jak się kupi markową końcówkę z montażem poprzez obspawanie na oryginalnym tłumiku po skróceniu rurki wylotowej
Wtedy też ładnie końcóweczka zachodzi nagarem - przykręcona zawsze jest czysta i to ją zdradza
Z tym, że ładna końcówka kosztuje tyle co najtańszy "Mugen"
Np. taka: Michel
-
Ja tam nie narzekam
na oryginalny dźwięk litrówki. No i płacić jakieś kosmiczne kwoty tylko
po to, żeby wydech brzmiał bardziej basowo to dla mnie marnotrawstwo pieniędzy.
A moja końcówka
zmienia dźwięk wydechu, więc jak będziesz kiedyś chciał posłuchać to śmiało.Dawaj foty i jaka cena
-
Dawaj foty i jaka
cenaFoty w moim wątku są od samego początku, a cena z tego co pamiętam to 50 zł (bez szukania czy da się taniej, a na pewno się da).
-
Jutro jak będę wracał z Mokotowa to zajadę na szrot na Strażacką (Rembertów). Może jakąś końcóweczkę wyrwę z jakiegoś szrota
Obetną mi diaksem jakąś rurę od tłumika najwyżej
Czasem można znaleźć w takich autach fajne rzeczy - np. kierownice, gałki zmiany biegów, czy inne takie duperele
-
Jutro jak będę
wracał z Mokotowa to zajadę na szrot na Strażacką (Rembertów). Może jakąś
końcóweczkę wyrwę z jakiegoś szrotaNa szrocie to taką jak moja pewnie za 15-20 zł byś dostał (moja była nowa z hypermarketu ).
-
Na szrocie to taką
jak moja pewnie za 15-20 zł byś dostał (moja była nowa z hypermarketu ).Nie zardzewiała jeszcze? Długo jest zamontowana?
-
Ja tam nie narzekam
na oryginalny dźwięk litrówki. No i płacić jakieś kosmiczne kwoty tylko
po to, żeby wydech brzmiał bardziej basowo to dla mnie marnotrawstwo pieniędzy.
A moja końcówka
zmienia dźwięk wydechu, więc jak będziesz kiedyś chciał posłuchać to śmiało.Ponadto gust gustem, ale jak dla mnie te wszystkie rury wyglądające jak rynny, a najlepiej to jeszcze po skosie idące to jest niezły agro tuning i ani troche to nie wygląda fajnie...
-
Nie zardzewiała
jeszcze? Długo jest zamontowana?Ani grama rdzy, a zamontowana już 3 lata.
-
Ani grama rdzy, a
zamontowana już 3 lata.Byłem na szrocie dziś na Strażackiej i kicha - nic tam nie ma ciekawego...
Parę starych Nexii, dwa zdekompletowane Tico, Espero, ze 4 Golfy III, kilka Meganek, ze dwie Corsy i kilka Polonezów.
Z ciekawostek był Mitsubishi Pajero i Nissan 200SX
Wszystkie Swifty na Mazowszu rozbiera Plastekk, a te sprowadzane z Niemiec są rozkręcane w okolicach zachodniej granicy - Legnica, Wabrzych itp.
-
Wszystkie Swifty na
Mazowszu rozbiera PlastekkMonopolista normalnie...
-
Praktykował ktoś tłumik od dużego fiata ?
Jak dla mnie pięknie brzmi -
Praktykował ktoś
tłumik od dużego fiata ?
Jak dla mnie
pięknie brzmiJa miałem ponad dwa lata i teraz na wiosnę zmieniłem na standardowy
Po mieście fajnie się lata, ale na dłuższą trasę trochę męczy No i rurka grubsza, a nie jak w komarku
Przelot wtedy jest po całości
-
Ponadto gust
gustem, ale jak dla mnie te wszystkie rury wyglądające jak rynny, a najlepiej to
jeszcze po skosie idące to jest niezły agro tuning i ani troche to nie wygląda
fajnie...co kto lubi tak jak napisałeś i tego się trzymajmy
P.s: 200SX z tym tłumikiem to też wieś ? Już nie wspomnę o Evo czy STi -
co kto lubi tak jak
napisałeś i tego się trzymajmy
P.s: 200SX z tym
tłumikiem to też wieś ? Już nie wspomnę o Evo czy STitakie tłumiki najczęściej można spotkać w civicach i golfach, czasem ktoś do seniaka wrzuci, nissan 200SX ma oryginalny tłumik ładny, taka gruba rura zupelnie by tam nie pasowała Mam na myśli coś takiego rzecz jasna
-
jakiś filmik?
-
takie tłumiki
najczęściej można spotkać w civicach i golfach, czasem ktoś do seniaka wrzuci,
nissan 200SX ma oryginalny tłumik ładny, taka gruba rura zupelnie by tam nie
pasowała Mam na myśli coś
takiego rzecz jasnanie znasz się - to ma wciągać dzieci
-
nie znasz się - to
ma wciągać dzieci
Sam
zobaczno to właśnie chciałem wstawić, że mi się nie podoba : D
-
To zależy. W Swifcie jeden zero może i śmieszne, ale w takim 200SX jest fajnie.
-
nie znasz się - to
ma wciągać dzieci
Sam
zobaczFajne jest.
Ale tak jak pisałem wcześniej sam bym nie kupił.Mi osobiście to najbardziej nie podobają się takie zadarte do góry (wodołapy na deszczówkę!).
-
Fajne jest.
Ale tak jak pisałem
wcześniej sam bym nie kupił.
Mi osobiście to
najbardziej nie podobają się takie zadarte do góry (wodołapy na deszczówkę!).a tam jak z nierdzweki to niech lapie nawet i ta deszczowke przy upalanku wszystko wyparuje do zera
ten zajebiaszczy lekko po skosie by mogl byc tak jak w betach czy golfach 1.8 gti
http://allegro.pl/tlumik-koncowy-suzuki-swift-gti-stal-kwas-i3293232852.html