Opony 175/80/13 do swifta
-
Mój licznik działa
poprawnie co do choćby jednego km/h przy 150km/h także są jak najbardziej
wiarygodne.
Ty przecież wszędzie masz inny profil opony to jak ma być poprawnie? -
Taaa na
nieoznakowane fotoradary też masz patent? Albo na nieoznakowane radiowozy???To może podaj
rozmiar swoich opon (pod warunkiem, że doprowadziłeś je do porządku ) to
zobaczymy, bo może Twój "zestaw" zaniża prędkość i jeździsz jak ostatnia ofiara...nie bardzo rozumiem o co chodzi w Twoim poście, 185/55/14
-
na jakiej podstawie
wnosisz ? bo z obrotów dyferencjału. przykład: podnosiś lewe kolo i wbijasz bieg.
Prawe stoi a licznik - wskazuje !jak miałem z przodu dwie 185/55/14 pokazywało tak samo jak po zmianie lewej opony na 185/60/14, ale może to ma też jakies inne podłoże ; p
-
nie bardzo rozumiem
o co chodzi w Twoim pościeO to, że Twoje "mijanie" fotoradarów z prędkością wyższą o 10% skończy się tym, że wpadniesz w nieoznakowany radar albo radiowóz, ale widzę, że coś ciężkiego do zrozumienia napisałem wyżej.
-
O to, że Twoje
"mijanie" fotoradarów z prędkością wyższą o 10% skończy się tym, że wpadniesz w
nieoznakowany radar albo radiowóz, ale widzę, że coś ciężkiego do zrozumienia
napisałem wyżej.masz małe pojęcie w takim razie o jeździe po mieście pod względem radarów, po pierwsze nie 10% tylko 10km/h, choć zdjęcia i tak są robione (przez większość fotoradarów, zależy od marki) po przekroczeniu prędkości o 14km/h, a co do nieoznakowanych pojazdów itd, policji, straży miejskiej, to doskonale wiem, gdzie mogą stać i z jaką prędkością tam jechać, choć grzeje równo, nigdy nie miałem przypału za prędkość, śmieszą mnie tylko kierowcy co jak widzą radar na 50km/h to zwalniają do 40, żeby tylko mniej niż 50... A co do wspomnianej wypowiedzi zapewne bym zrozumiał gdyby miała jakiś sens, póki co nawet nie wiem do czego się odnosi
-
masz małe pojęcie w
takim razie o jeździe po mieście pod względem radarów, po pierwsze nie 10% tylko
10km/hTo jeszcze gorzej.
Ale widzę, że wytłumaczyć Ci coś to nie lada wyzwanie. -
To jeszcze gorzej.
Ale widzę, że
wytłumaczyć Ci coś to nie lada wyzwanie.naucz sie pisać zrozumiale, może tak, co jeszcze gorzej?
-
a ja tam go calkowicie zrozumiałem. nie jeździj na 2 różnych profilach z przodu, bo męczysz tym mechanizm różnicowy. jak go zamęczysz to będziesz szukał kolejnej skrzyni
-
a ja tam go
calkowicie zrozumiałem. nie jeździj na 2 różnych profilach z przodu, bo męczysz tym
mechanizm różnicowy. jak go zamęczysz to będziesz szukał kolejnej skrzynico takiego zrozumiałeś, po podejrzewam nawet, że nie wiesz o jaką wypowiedź chodzi...
Też tak słyszałem, że skrzynia się psuje i że się nie psuje też słyszałem, ale wali mnie to, opony zmieniam 1 poniedziałek