Wyciek płynu chłodniczego
-
Oj naprawdę pomogłeś
Co do pompki to nie byłbym pewny, bo według informacji na stronie ma dużo węższe zastosowanie od mojej propozycji.
Pasek pewnie będę brał z ContitechaJeszcze gdybyś pomógł "biednemu studentowi" zarobić kasę na tą całą robotę
-
Jeszcze gdybyś
pomógł "biednemu studentowi" zarobić kasę na tą całą robotęTo jak biedny to czemu wybiera najdroższą możliwą pompę...
-
Bo to żadna różnica biorąc pod uwagę czas, co jaki się ją wymienia?
P.S. Dla mnie gaz
to żadna oszczędność!
Dlatego na uczelnię pociągiem śmigasz ;PEdit. Ja zdążyłem wyedytować posta a tu już dwie odpowiedzi do jego pierwotnej wersji
-
Z tego samego
powodu co ten, który ma auto a na uczelnię jeździ pociągiem bodajże.No to ja właśnie oszczędzam, a kolega ładuje się w najdroższe możliwe części jakby miało mu to coś więcej dać.
-
To jak biedny to czemu wybiera najdroższą możliwą pompę...
Wybieram taką, bo wolę dołożyć raz a mieć spokojną głowę
Z tego samego powodu co ten, który ma auto a na uczelnię jeździ pociągiem bodajże.
Ja akurat mieszkam w akademiku, a do akademika Swiftem co tydzień.
-
To jak biedny to
czemu wybiera najdroższą możliwą pompę...Ta GMB za 86zł też będzie pasować, ale jak chce kupić za 137 to kto bogatemu zabroni
-
Wybieram taką, bo
wolę dołożyć raz a mieć spokojną głowęOświadczam Ci, że taki sam spokój będziesz miał na tej tańszej jak na droższej, z tą różnicą, że za droższą przepłacisz...
-
Ta GMB za 86zł też będzie pasować, ale jak chce kupić za 137 to kto bogatemu zabroni
Pewny jesteś, że będzie pasować? Chodzi mi o to, żeby była GMB i pasowała
-
Chodzi mi o to, żeby była GMB i pasowała
Co Ty się tak na to GMB uparłeś?
-
Co Ty się tak na to GMB uparłeś?
Bo tak!
W Swifcie montuje jak najlepsze części i tym razem nie będzie inaczej. -
-
To nie są identyczne pompy
-
Bo tak!
W Swifcie montuje
jak najlepsze części i tym razem nie będzie inaczej.słusznie, oszczędzanie na częściach tylko podwaja wydane pieniądze
-
słusznie,
oszczędzanie na częściach tylko podwaja wydane pieniądzeLitości!
Przecież pisałem już, że jeżdżę na tej tańszej (i nie GMB!) rok i nic się nie dzieje to niby dlaczego przepłacać. -
A jesteś pewny że się nie wysra za kolejny rok-dwa?
-
A jesteś pewny że
się nie wysra za kolejny rok-dwa?A jaką masz pewność, że ta droższa się nie wysra po tygodniu?
-
Nie mam. Ale bronisz tej swojej tańszej pompy jakbyś coś z tego miał.
-
A jaką masz pewność, że ta droższa się nie wysra po tygodniu?
Większą - z uwagi na opinie o producencie.
Koniec dyskusji! -
poświęciłem 5 minut, żeby poszukać jeszcze droższej, żebyś na pewno miał pewność, że będzie droga
proszę
i jeszcze 1
SKF jeszcze można popatrzeć -
to ja mam w swoim 1.6 deckermanna ;D z tego co się orientuję