Koszt wymiany szyby czołowej?
-
Powiem Wam Panowie ze moja 22 letnia gdyby nie to że jak jechałem to ktoś kamieniem rzucił i to nie był kamień z pod koła bo później jeszcze gnojarnie goniłem. Też byłą idealna ale niestety byłą
-
Powiem Wam
Panowie ze moja 22 letnia gdyby nie to że jak jechałem to ktoś kamieniem rzucił i to
nie był kamień z pod koła bo później jeszcze gnojarnie goniłem.A chociaż udało się złapać?
-
no stary, jak
możesz zamknąć się w 500zł z nową szybą i uszczelkami to myśle, że to dobra cena,
chociaż ja to nic złego w używkach nie widze, gdybys np dostał moją - 14 letnią, to
byś wcale nie powiedział, że używanaUwierz mi, że jakbyś sobie w jej miejsce wstawił nówkę sztukę to byś zaczął zupełnie inaczej widzieć świat jadąc samochodem
-
mam ładną używkę, za 100 oddam z dowozem do Łodzi;)
-
Szyba chińczyk + uszczelka 370zł.
Używam takich w swoich swiftach od lat i nie narzekam (to znaczy nie wiem skąd one są szczerze mówiąc, ale kosztują 250 zł za szybę + 80 zł za uszczelkę. -
Witam
Może ktoś wie jaki
jest koszt wymiany szyby czołowej? HB 3DNowa szyba Nordglass z wymianą to koszt ok. 350-400 zł w Wawie, więc w Łodzi może trochę taniej
-
przeczytaj wyżej już podałem ceny w Łodzi. Koszt szyby czołowej to 555zł w nordglasie.
-
Tylko używana już
jest osłabiona przez 14 lat używania w skrajnych temperaturach, więc może łatwiej
strzelić.Ja używaną do sedana (trochę droższa niż do 3D) dałem 100 zł + 30 zł paliwo na dojazd po szybę + 120 zł wymiana w Wołominie.
Koszt łączny 250 zł, a nówka z wymianą 450 zł.
Trochę ta szyba ma rysek, co przeszkadza w nocy, ale można przeżyć i nic nie pękło przy wymianie, a szyba z 1992 roku
-
przeczytaj wyżej
już podałem ceny w Łodzi. Koszt szyby czołowej to 555zł w nordglasie.Ja podałem cenę za wymianę na Nordglassa, ale w u prywatnego "szybiarza"
-
jedź albo na kilińskiego za przybyszewskiego, albo na sienkiewicza 58, ja kiedyś dawno wymieniałem na sienkiewicza i nie było później żadnego problemu.. koszt koło 350 zeta
-
Ja tez polecam najtańszą chińską szybe niczym szczególnym się nie różni od tych lepszych przez pierwsze kilka lat a później może być juz jakaś różnica, jest duża różnica pomiędzy nową a używką.