Myślał ktoś kiedyś o modyfikacji reflektorów? ; >
-
Sam wczoraj
odkryłem, ze coś mi prawa el. regulacja światła nie działaSilniczek się wysrał?
-
Silniczek się
wysrał?tak, ale wydaje mi się, że to kwestia przewodów, o ile to te idące w błotniku, bo są całe mokre i podejrzewam że zaśniedziałe - nadkole mi robi psikusy
-
A miałeś ostatnio takie objawy:
Stając za jakimś samochodem lub przed ścianą widziałeś jakby reflektor "huśtał" się góra-dół i tak przez kilkanaście sekund?
-
A miałeś ostatnio
takie objawy:
Stając za jakimś
samochodem lub przed ścianą widziałeś jakby reflektor "huśtał" się góra-dół i tak
przez kilkanaście sekund?nie, nic takiego niemiało miejsca, ale nie mówie, ze tak nie bylo, moglem nie zauwazyc,a czemu?
Wczoraj dwa razy o mało auta nie straciłem, gdyby nie klakson, który niektórzy uważają, ze sie nie przydaje, najpierw duże auto z włączonym pomaranczowym kogutem bez kierunkow mi sie na pas ladowało, cholerne robole, później chcialem wyprzedzic autobus konczącym sie pasem i spokojnie by mi sie to udało, gdyby ten nie zjeżdżał centralnie na moj pas, zarysował sobie pół boku moim wcześniej już sfatygowanym lusterkiem, a pisk opon byl glosniejszy niż klakson...
Ale oczywiscie KTOS w tym zauwazy, że to wina swiatel a nie braku rozgarniecia kierowcow, bo to jest najwazniejsze, a nie szukac roznic miedzy żarowka h4 zarową a tą z bialym swiatlem, bez zadnych modyfikacji.
-
nie, nic takiego
niemiało miejsca, ale nie mówie, ze tak nie bylo, moglem nie zauwazyc,a czemu?Jeśli tak to silniczek jest na pewno spieprzony, bo ja tak miałem z prawym reflektorem (silniczek już nie działa), a ostatnio w lewym mam to samo (silniczek jeszcze działa, ale na pewno skończy tak jak ten w prawym).
-
Jeśli tak to
silniczek jest na pewno spieprzony, bo ja tak miałem z prawym reflektorem (silniczek
już nie działa), a ostatnio w lewym mam to samo (silniczek jeszcze działa, ale na
pewno skończy tak jak ten w prawym).a on jest sprzedawany razem z lampą? czy oddzielna czesc i każdy pasuje?
-
a on jest
sprzedawany razem z lampą? czy oddzielna czesc i każdy pasuje?Jeśli reflektor kosztuje mniej niż 150 zł/szt. to możesz nie liczyć na to, że dorzucą Ci do niego silniczek gratis!
Z kolei sam silniczek można kupić w IC za ok. 150 zł/szt.I właśnie z tego powodu zrezygnowałem tymczasowo z wymiany zepsutych silniczków...
-
Z kolei sam
silniczek można kupić w IC za ok. 150 zł/szt.No ale czemu od razu kupować w ic? Używek nie ma?
Podejrzewam, że u Plastka leżą i się marnują -
No ale czemu od
razu kupować w ic? Używek nie ma?Ja nie znalazłem, a jechać 50 km po silniczek to dziękuję.
Podejrzewam, że u
Plastka leżą i się marnująTa! I ceny pewnie też ma zaporowe jak dla mnie...
-
Ja nie znalazłem, a
jechać 50 km po silniczek to dziękuję.A wysyłka?
Ta! I ceny pewnie
też ma zaporowe jak dla mnie...Nie jest źle, ja kupowałem różne rzeczy i w sumie nie narzekałem
choć fakt, że lepiej hurtem brać -
Ja nie znalazłem, a
jechać 50 km po silniczek to dziękuję.
Ta! I ceny pewnie
też ma zaporowe jak dla mnie...jeśli leżą to jeden zniknie, mi tam ceny pasują xd
-
Wiem, że miał kiedyś, napewno do mk3, ale czy mk4 - nie wiem.
Trzeba pytać -
A wysyłka?
A jakoś nie preferuję tego typu transportu... Chyba, że coś jest naprawdę daleko to w ostateczności.
Nie jest źle, ja
kupowałem różne rzeczy i w sumie nie narzekałemJa miałem kupić, ale znalazłem taniej.
-
Wiem, że miał
kiedyś, napewno do mk3, ale czy mk4 - nie wiem.Kupno silniczka to dopiero 1/4 sukcesu...
Żeby go zamontować to raczej wypada ściągnąć całą lampę. -
Kupno silniczka to
dopiero 1/4 sukcesu...
Żeby go zamontować
to raczej wypada ściągnąć całą lampę.on sam nie wie co tam ma ;p
co za problem ściągnąć lampetylko zeby cieplo w rece bylo
-
A jakoś nie
preferuję tego typu transportu...Ja tylko w taki sposób nawet laptopa niedawno mi kurier przywoził
Ja miałem kupić,
ale znalazłem taniej.No znalazłeś, ale nie kupiłeś
lampe wyciagnąć raczej nie problem, wolne popołudnie i powoli sie ogarnie
-
No znalazłeś, ale
nie kupiłeśZnalazłem i kupiłem. Nawet 2 razy!
lampe wyciagnąć
raczej nie problem, wolne popołudnie i powoli sie ogarnieTo ja już wolę jeździć z popsutymi...
-
To ja już wolę
jeździć z popsutymi...No z tego sie nie korzysta, ale sam że nie działa mnie drazni
-
No z tego sie nie
korzysta, ale sam że nie działa mnie drazniJa korzystałem jak działały.
-
Ja nie znalazłem, a
jechać 50 km po silniczek to dziękuję.
Ta! I ceny pewnie
też ma zaporowe jak dla mnie...A Poczta Polska nasz kochana co gubi przesyłki, albo zostawia wirtualne awizo nie przywiezie?