Gti szescio biegowa skrzynia
-
Lpg juz jest ciekły
wtrysk gazu. Poszukuje jakiej kolwiek 6 wie ktoś coś. A połosie żeby były tylko
takie problemyChwila... wydałeś jakieś 6tys na instalację ciekłego wtrysku LPG do GTi?
-
Sam złożyłem zamontowałem gazownik podbił że to jego robota i tyle. Sa inne fajniejsze mody w aucjie. Wracajac do tematu skrzynki 6 poszukuje jakiej kolwiek od czego kolwiek
-
Sam złożyłem
zamontowałem gazownik podbił że to jego robota i tyle. Sa inne fajniejsze mody w
aucjie. Wracajac do tematu skrzynki 6 poszukuje jakiej kolwiek od czego kolwiekNie słyszałem aby ktokolwiek w Polsce coś takiego robił... może na teamswift.net coś znajdziesz jak już zacznie działać...
-
jedna ze skrzyń fiata punto była 6 biegowa
-
Co do ciekłego lpg powiem tyle ta instlacjie niema typowgo kompa lpg. CZy mial byś z zacieciem anglojzycznym chec poszukac na teamswift.net i redline gti jak by co chodzi forum
-
Polska język trudna język ciągle jest dla kolega z foruma być pozostaje jakbyco
-
Jak tam załacznik J
-
jedna ze skrzyń
fiata punto była 6 biegowaale ona była do silnika 1,1 54 KM, więc może być za słaba do GTI
-
z tego co wiem jeździły czasem ze sporo mocniejszymi motorami niż GTI
-
Sam złożyłem zamontowałem gazownik podbił że to jego robota i tyle
Hamuj z tą szczerością, dla własnego dobra.
-
Od jakiego auta proponujesz
-
Proponuje z evo - wytrzyma ponad 600Nm i jak zamontujesz dyfer z tylu to bedziesz mial od razu 4x4.
-
Colin 600 niuta chcesz evo z torbami puścić
-
ale ona była do
silnika 1,1 54 KM, więc może być za słaba do GTI6 biegowe skrzynie byly w punto 2 sporting 1.2 16v 85KM. Mialem takiego punciaka i najlepsze z tego auta to wg mnie wlasnie skrzynia. Biegi krociotkie dzieki czemu autko jak na tak maly silnik mialo niezle osiagi (na 3 biegu jeszcze kola piszczaly:-D za to blacharka sypala sie niemilosiernie:-/
-
Oj kolego trafiłeś w taki razie na lipna wersje bo punto jest w ocynku
-
Oj kolego trafiłeś
w taki razie na lipna wersje bo punto jest w ocynku
Mondeo też jest w ocynku, a sypie się jak nie wiem co. Ocynk al'a audi 80 a ocynk al'a współczesne auto to nie to samo. -
Oj kolego trafiłeś
w taki razie na lipna wersje bo punto jest w ocynkuwidocznie konstruktorzy zapomnieli o łączeniu progów z podłogą szczerze ci powiem że jak kupowałem tego punciaka to nawt tego nie zauważyłem, a dokładnie oglądałem spód, zważywszy na doświadczenie ze swiftami. problem pojawił sie podczas zmiany kół, kiedy to w kazdym miejscu do podstawiania lewarka podloga poprostu zachowywala się jak papier
-
jaka skrzynie warto użycz jakies pomysly