Lampy tylne mk3 a mk4
-
Lampy z mk3 do mk4 wejdą na plug&play? Czy rzeźba przy kabelkach? Takie lampy
-
Porzeźbić trochę na pewno będziesz musiał bo w mk3 przeciwmgielne były w blendzie i musisz tam doprowadzić kabelki od tych świateł. No i górną dokładkę zderzaka musisz wymienić.
-
Mocowania w tylnej ściance są inne
-
Porzeźbić trochę na
pewno będziesz musiał bo w mk3 przeciwmgielne były w blendzie i musisz tam
doprowadzić kabelki od tych świateł. No i górną dokładkę zderzaka musisz wymienić.Dokladka na 100% ktos juz to robil w swoim aucie, poszukaj czerwony.swifcik zdaje sie
-
Lampy z mk3 do mk4
wejdą na plug&play? Czy rzeźba przy kabelkach?
Takie
lampyZapytaj kolegi Macq, on zdaje się coś takiego robił
-
oprocz tego ze będziesz się bawił w kabelkologii to trzeba jeszcze zrobić 2 małe uchwyty dla blendy od dołu. (zgięty płaskownik z 2 otworami wkręcony pod blendą w budę)
ja w tym momencie mam kable mk3 w aucie i robiłem przejsciówki na mk4/mk5 światła. zatem w drugą stronę tez działa na pewno dokładka zderzaka pasuje bo juz dopasowywałem.
a kolega macq juz wstawił u siebie tył mk3
-
jak cos mam na sell tyl mk3 swiatla cofania sa delikatnie przyciemniane i spryskane cale klarem wiec wygladaja jak nowki
-
Lampy takie:
Ale teraz dopatrzyłem, że blenda musi być.. A aż tyle kombinować mi się nie chce, bo i dokładke zderzaka trzeba byłoby zmienić
-
Potwierdzam powyższe wypowiedzi, jeśli auto nie było z tyłu bite, to wszystko zakłada się bez problemu (2-3h roboty z lutowaniem przewodów), jeśli było, to cuda straszne wychodzą, zatem polecam osobom, które mają ładny pas tylny