Zgasło całkowicie podświetlenie zegarów...
-
Jeżdżę tak od maja... Cholera, chyba nigdy się za to nie zabiorę
Ja pierszy raz wyjmowałem przy -20 chyba +/- 2stopnie
Więc cała zima przed Tobą
Trzeba się tylko zmotywować i skompletować materiały -
W5W już chyba 3miesiące w schowku jeżdżą. A potem wyczytałem, że W2W... Będą pasować?
Miałbym garaż wujka do dyspozycji, co prawda zwykły blaszak, ale zawsze to lepsze jak dwór. -
W5W już chyba
3miesiące w schowku jeżdżą. A potem wyczytałem, że W2W... Będą pasować?
Miałbym garaż wujka
do dyspozycji, co prawda zwykły blaszak, ale zawsze to lepsze jak dwór.Masz zwykłe żaróweczki czy LEDy?
W5W teoretycznie za duże... -
Zwykłe, Philipsy.
-
W5W już chyba
3miesiące w schowku jeżdżą. A potem wyczytałem, że W2W... Będą pasować?
Miałbym garaż wujka
do dyspozycji, co prawda zwykły blaszak, ale zawsze to lepsze jak dwór.To ten sam rozmiar tylko 5 wat za mocne będą
-
A będą jakieś konsekwencje zamontowania za mocnych?
-
A będą jakieś
konsekwencje zamontowania za mocnych?Jak będziesz jechał w nocy to będziesz bardzo brzydko przeklinał, bo "wypalą" Ci oczy...
-
Jak będziesz jechał
w nocy to będziesz bardzo brzydko przeklinał, bo "wypalą" Ci oczy...może nie będzie aż tak źle, ale moje 2 watowe bez kapturków dają bardzo duże światło a co dopiero 5w
-
Się zobaczy jak będzie, najwyżej zmienię na słabsze
-
Się zobaczy jak
będzie, najwyżej zmienię na słabszepoważnie nie ma co, widziales filmik? tak jest na 2 watowych bez kapturków wlasnie u mnie:
http://www.youtube.com/watch?v=J8sd4qev4NQ -
Się zobaczy jak
będzie, najwyżej zmienię na słabszeJak nie masz w ogóle podświetlenia to W2W spokojnie Ci wystarczą.
-
Ale w5w mam kupione
Swoją drogą nie mogłem ich nigdzie znaleźć co najlepsze. Na kilku stacjach nie mieli, Tesco nie, Kaufland nie... Dopiero w Castoramie dorwałem -
Ale w5w mam kupione
To zostaw je sobie na postojówki lub podświetlenie tablicy rejestracyjnej...
-
To zostaw je sobie
na postojówki lub podświetlenie tablicy rejestracyjnej...dokladnie, norauto jakis skleb w tym stylu
-
O właśnie, podświetlenie tablicy muszę zrobić. Postojówki wymieniłem jakieś 3miechy temu
-
O właśnie,
podświetlenie tablicy muszę zrobić. Postojówki wymieniłem jakieś 3miechy temuNo to już nie masz żarówek W5W... Znaczy masz jedną!