otwieranie klapy bagaznika z kluczyka mocno irytujace
-
W moim swifcie MK6 z 2009r nie posiadam dzwigni otwirania klapy bagaznika w kabinie a miałem taką w modelu z '93r (brawo Suzuki za innowację!) co mocno mnie irytuje bo żeby wyciągnąć coś z bagażnika, muszę zgasić silnik, wyjść z auta i otworzyć kluczykiem? Mam mocno zubożoną wersję, zastanawiam się czy ktoś z Was miał taki problem i jakoś go rozwiązał, może jest jakaś opcja montażu otwierania klapy z pilota?
-
W moim swifcie MK6
z 2009r nie posiadam dzwigni otwirania klapy bagaznika w kabinie a miałem taką w
modelu z '93r (brawo Suzuki za innowację!) co mocno mnie irytuje bo żeby wyciągnąć
coś z bagażnika, muszę zgasić silnik, wyjść z auta i otworzyć kluczykiem?Ja mam właśnie tak jak Ty teraz w Swifcie z '98 roku...
-
@ BPX33 - Masz jakiś pomysł jak to przerobić czy też nauczyłeś się z tym żyć?
Zgaduję że też masz model z Węgier? -
@ BPX33 - Masz
jakiś pomysł jak to przerobić czy też nauczyłeś się z tym żyć?
Zgaduję że też masz
model z Węgier?W klapie ze Sport-a jest normalna klamka i można otworzyć o ile nie zamkniesz centralnym zamkiem. Pewnie dałoby radę przełożyć do zwykłej wersji.
-
@ BPX33 - Masz
jakiś pomysł jak to przerobić czy też nauczyłeś się z tym żyć?Nauczyłem się, że jak coś chcę z bagażnika to najpierw to wyjmuję a potem zapalam silnik...
Zgaduję że też masz
model z Węgier?Dokładnie.
-
Nauczyłem się, że
jak coś chcę z bagażnika to najpierw to wyjmuję a potem zapalam silnik...
Dokładnie.A jak mam tam wyśmiganą stacyjkę, że mogę wyciągać kluczyk w czasie jazdy
-
zawsze są dwa kombplety kluczy ; >
-
zawsze są dwa
kombplety kluczy ;U mnie nie.
-
W klapie ze Sport-a
jest normalna klamka i można otworzyć o ile nie zamkniesz centralnym zamkiem. Pewnie
dałoby radę przełożyć do zwykłej wersji.też o tym samym pomyślałem, bo pewnie przekładka bezkluczyka nie jest warta nerwów i $$