Akcja seriwsowa dla Swift MK4 i Mk5
-
odpowiedź od aso:
Cytat:
Witam serdecznie.
Dokonałem sprawdzenia nr vin. Pana samochodu i w systemie jest do przeprowadzenia sprawdzenie kolumny zawieszenia. Mogę serdecznie zaprosić na sprawdzenie w ramach kampanii. Jeżeli po takim sprawdzeniu amortyzatory będą podlegać wymianie zostaną one zamówione i wymienione. Na samo sprawdzenie mogę zaprosić w dowolnym terminie od poniedziałku do piątku od godziny 9:00 do 17:00 a w sobotę od 9:00 do 14:00. Samo sprawdzenie potrwa około 15 min.
nic tylko jechać na kontrolę
-
Szkoda, że dla starszych Swiftów nie ma jakiejś ciekawej kampanii...
-
Jest kampania w stylu zezlomuj, a damy Ci piec stowek
-
To mnie póki co olali
-
Ja jadę dziś na 17:00-trzymajcie kciuki Miło by było.....
-
odpowiedź od aso:
Cytat:
Witam
serdecznie.
Dokonałem
sprawdzenia nr vin. Pana samochodu i w systemie jest do przeprowadzenia sprawdzenie
kolumny zawieszenia. Mogę serdecznie zaprosić na sprawdzenie w ramach kampanii.
Jeżeli po takim sprawdzeniu amortyzatory będą podlegać wymianie zostaną one
zamówione i wymienione. Na samo sprawdzenie mogę zaprosić w dowolnym terminie od
poniedziałku do piątku od godziny 9:00 do 17:00 a w sobotę od 9:00 do 14:00. Samo
sprawdzenie potrwa około 15 min.nic tylko jechać na
kontrolęTo może pospawają Ci mocowania tylnych wahaczy
-
Szkoda, że dla
starszych Swiftów nie ma jakiejś ciekawej kampanii...Ta np jeśli twój swift dożyje 30 lat damy ci nowego... dużo by nie stracili na tym~~
-
To może pospawają
Ci mocowania tylnych wahaczySzkoda, że nie ma właśnie akcji dotyczących tego typu problemu
Ja jadę dziś na
17:00-trzymajcie kciuki Miło by było.....dawaj znać co i jak
-
No i już wiadomo.
W swifcie są węgierskie amory.Umówiłem się,że we wtorek przed pracą zostawię im swifta,a po pracy odbiorę. git mayones Taki mały bonusik i kolejna rzecz w swifcie zrobiona.Jeszcze trochę skończą się wymiany i zacznie się zbieranie na następne autko.
Ps:faceta w serwisie nie interesował stan tych amorków-stwierdził,że węgierskie,więc trzeba wymienić.
rav52v:
Wstawiłeś skan fakturki.W serwisie tak po prostu ci wymienili też sprężyny i wahacz?Pytam bo u mnie do wymiany też prawy przedni wahacz.Zresztą miałem go wymienić w ciągu 2 tygodni... Może i mi się poszczęści.
-
Patrzył w ogóle na ten uchwyt?
Gdzieś czytałem, że te węgierskie amorytzatory produkowała firma, która już nie istnieje.. -
Patrzył w ogóle na
ten uchwyt?
Gdzieś czytałem, że
te węgierskie amorytzatory produkowała firma, która już nie istnieje..Generalnie dałem kluczyki facetowi z serwisu i sobie wjechał gdzie tam potrzeba-potem odprowadził autko za szlaban i odjechałem.Ja czekałem w biurze (całość trwała może z 15 min.).Tylko mechanik wpadł zziajany i powiedział,że tam siedzą "węgry",więc wymiana.
-
Oby i u mnie tak było
-
Oby i u mnie tak
byłoJak zobaczą te mocowania wahaczy pordzewiałe, to oddadzą go na złom
-
Jak zobaczą te
mocowania wahaczy pordzewiałe, to oddadzą go na złomJuż nie są poza tym tylne się od dzisiaj robią, a jak jeszcze zrobię konserwację, to będzie pikny!
-
rav52v:
Wstawiłeś skan
fakturki.W serwisie tak po prostu ci wymienili też sprężyny i wahacz?Pytam bo u mnie
do wymiany też prawy przedni wahacz.Zresztą miałem go wymienić w ciągu 2 tygodni...
Może i mi się poszczęści.Faktura kolegi rav52v pewnie wzięła się stąd, że przy okazji mechanicy znaleźli kilka usterek i zapytali poprzednią właścicielkę czy wymieniać sprężynę i wahacze odpłatnie...
Zapytaj ile u nich kosztuje wymiana wahacza i przywieź kupiony na własną rękę lub zapytaj ile kosztuje u nich wraz z ustawieniem zbieżności
-
Faktura kolegi
rav52v pewnie wzięła się stąd, że przy okazji mechanicy znaleźli kilka usterek i
zapytali poprzednią właścicielkę czy wymieniać sprężynę i wahacze odpłatnie...
Zapytaj ile u nich
kosztuje wymiana wahacza i przywieź kupiony na własną rękę lub zapytaj ile kosztuje
u nich wraz z ustawieniem zbieżnościTeż tak właśnie mi się wydaje, choć wszystko na jednej fakturze jest i można by powiedzieć, że od tych nieszczęsnych amorytzatorów uszkodził się wahacz
nie ukrywam, że też mnie to ciekawi -
Faktura kolegi
rav52v pewnie wzięła się stąd, że przy okazji mechanicy znaleźli kilka usterek i
zapytali poprzednią właścicielkę czy wymieniać sprężynę i wahacze odpłatnie...
Zapytaj ile u nich
kosztuje wymiana wahacza i przywieź kupiony na własną rękę lub zapytaj ile kosztuje
u nich wraz z ustawieniem zbieżnościnie, wszystko było zrobione za darmo na koszt Aso
-
Ja i tak jestem umówiony na wizytę w "moim" warsztacie na wymianę uszczelniaczy,wymianę wahacza. Poza tym będę miał kasę dopiero po 1.10.
-
Ja i tak jestem
umówiony na wizytę w "moim" warsztacie na wymianę uszczelniaczy,wymianę wahacza.
Poza tym będę miał kasę dopiero po 1.10.Pogadaj z ludzikami w ASO czy będziesz mógł w ramach wymiany coś jeszcze zrobić. Ja u siebie miałem poduchy do amorków lekko wyrobione i ramach robocizny wymienili mi. Tylko musiałem sobie dokupić poduchy.
-
Wypytałem.
Ceny 2razy wyższe niż w zaprzyjaźnionym warsztacie.Odpuszczam temat.Dla przykładu wymiana wahacza "w warsztacie" 70zł a w ASO 120zł.Poczekam,uzbieram kase i podjade u "moich" zrobić od razu kilka rzeczy.