predkosciomierz zle pokazuje
-
A mianowicie początkowy stan podczas postoju to kreseczka jest wycofana mozna powiedziec ze -30 km/h. A.zaczyna sie ruszac dopiero od prędkości kolo 20+ km/h, gdzie szukac problemu? Linka moze sie obluzowala czy co? Gdzie ona wlasciwie jest : >
-
mam przed sobą licznik wyskalowany do 200 z litrówki, posiada on mechaniczną blokadę, więc nie ma prawa być poniżej 0, musisz odkręcić prędkościomierz, przestawić do jak największej prędkości czyli do drugiego ogranicznika i przestawić samą wskazówkę, pchnąć ją bardziej ku zeru jak "prędkość" przekracza 200, i puścić, zobaczyć czy wróci powyżej 0.
-
mam przed sobą
licznik wyskalowany do 200 z litrówki, posiada on mechaniczną blokadę, więc nie ma
prawa być poniżej 0, musisz odkręcić prędkościomierz, przestawić do jak największej
prędkości czyli do drugiego ogranicznika i przestawić samą wskazówkę, pchnąć jąbardziej ku zeru jak "prędkość" przekracza 200, i puścić, zobaczyć czy wróci powyżej
0.A ja jezdze bez oslonki tej przezroczystej i moge dotykac wskazowek. Dalej nic ne musze odkrecac? Za chwile bede przy aucie. Tylko boje sie zeby nie wylamac tej wskazowki. Dzięki : )
-
Delikatnie i powinno pomóc
-
Delikatnie i
powinno pomócdziała idealnie - balem sie ze cos tam przerwe, dzieki
-
Cieszę się że pomogłem, do zamknięcia