Sposób na głośną półkę
-
One nie są
przyklejone tylko przeciągnięte przez dziurki. Mam to. Tak czy tak to i takMoją Suzi nic nie swędzi tam, sprawdze jutro, mozę poprzedni wlasciciel o to zadbał
-
się ma 15 cali a potem płacze że półka skrzypi
-
się ma 15 cali a
potem płacze że półka skrzypino, jestem ciekaw co tam masz, bo moja półka waży 6-8kg
-
chodziło mi raczej o rozmiar kól + niski profil - to wszystko prowadzi do dużo twardszego zawieszenia niż seryjne
-
chodziło mi raczej
o rozmiar kól + niski profil - to wszystko prowadzi do dużo twardszego zawieszenia
niż seryjneno tak, ale wtedy to i przód by się odezwał jednocześnie
-
Twardo jest - nie powiem
Chociaż w sumie nie jest źle.
To co na dziurach wycierpię to odrobię na szybkich zakrętach i nacieszę oko
Półka tylko na dziurach daje głos
Miałem w niej jeszcze niedawno głośniki, ale jedyne co dawały to spore dociążenie
Wy***waliłem je ale półka ciągle "gra" -
Ja dla odmiany wogóle nie wiem jak brzmi skrzypienie plastików w swifcie.Poprzedni właściciel nakleił jakiś gumowy profil (2 kawałki po bokach z tyłu) na łączeniu półki i tylnej klapy.Głośniki mam (chyba) oryginalnie doczepione do plastików przy szybach bocznych a półka (w którą nikt nie ingerował) ładnie podwieszona na czarnych sznureczkach.Tyle w temacie.
-
chodziło mi raczej o rozmiar kól + niski profil - to wszystko prowadzi do dużo twardszego zawieszenia niż seryjne
przy okazji...jakie ciśnienie powinno być w moich oponach?
195/50/15Ja dla odmiany wogóle nie wiem jak brzmi skrzypienie plastików w swifcie.Poprzedni właściciel nakleił jakiś gumowy profil (2 kawałki po bokach z tyłu) na łączeniu półki i tylnej klapy.Głośniki mam (chyba) oryginalnie doczepione do plastików przy szybach bocznych a półka (w którą nikt nie ingerował) ładnie podwieszona na czarnych sznureczkach.Tyle w temacie.
Zazdroszczę
-
Co za problem ściągnąć plastiki i coś poprzyklejać? Np. uszczelkę samoprzylepną do drzwi/okien? Ewentualny docisk półki zamontować do tylnej klapy ale to chyba jest w seryjnie ;p
Ja jakiś czas temu rozebrałem cały tył z plastików i co nieco po podklejałem. Coś tam jeszcze szmera ale jakoś nie zwracam już na to uwagi
-
Uszczelką powyklejane jest już dawno i to niewiele dało. Uszczelka się spłaszczyła i tyle pożytku. Oryginalny docisk półki mi kiedyś pękł przy zdejmowaniu plastiku przy klapie i jakoś tego drugiego też zdjąłem, ale przedtem też było ją słychać
Wczoraj poczyniłem pewne kroki i to chyba coś da